Nie znalazłem takiego dopisku, a starałem się szukać dokładnie.
Nie znalazłem takiego dopisku, a starałem się szukać dokładnie.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
mam pytanko troszke z innej beczki ale dotyczące obiektywu jak w temacie (tylko w wersji USM) świeżo nabyte używane. zauważyłem że przy zoomie 55 czasem przy ustawianiu AF a jak MF to zawsze ze obraz w wizjerze się rusza (na boki) jak kręcę kółkiem ustawiania ostrości (jakby mi IS siadło którego nota bene nie mam). Zastanawaiam sie czy to liche wykonanie kitowców, czy coś mi się tam po prostu poluzowało i dobrze by było to naprawić?!
Sugeruje przeczytac jeszcze raz DOKLADNIE temat i wyciagnac wnioski czy aby na pewno jest on o Twoim obiektywie
Ps Ten typ tak ma
Jeszcze jedno zdanie na temat ceny 150zł w sklepie FOTOZAKUPY.PL. Dzwoniłem do nich dzisiaj. Pani ze sklepu (swoją drogą miła i konkretnie odpowiadająca na pytania) oświadczyła, że obiektywy są nowe, z polska gwarancją Canona i będą wysyłane w najbliższą środę. Jeśli to wszystko okaże się prawdą to po prostu REWELACJA.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Czy ten obiektyw Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS pasuje do 350D?
http://foto-net.pl/sklep/pokaz_karte...=Canon%20EF-S&
tylko 399zl!
jesli jac+ dostaniesz z tego FOTOZAKUPY.PL to daj znac to odrazu 2 kupie (ja+znajomy)
tylko ze ja u nich na stronei nie znalazlem tego opiektywu, moglbys link dac?
http://www.skapiec.pl/site/cat/47/comp/227657 jak klikam na ten FOTOZAKUPY.PL
Podany adres nie istnieje lub został wyłączony.
Ostatnio edytowane przez amz ; 16-08-2008 o 12:00
Jak najbardziej pasuje do 350D, sam używam![]()
Jeszcze dziś rano był w ofercie! Czyli znowu kto pierwszy ten lepszy. Fajnie, że się załapałem. A do 350D by na pewno pasował...
jac+, napisz czy Ci wysłali.
Czekam(y) na wiesci o dostarczeniu go do domu w tej cenie bo jesli w srode znow po 150 bedzie to z checia zamienie mojego kita na kita IS ktory w tej chwili najtaniej jest po 349 w fotoit