Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 161

Wątek: KIT 18-55mm f/3.5-5.6 IS !!! - opinie, przykładowe zdjęcia?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Gdyby rzeczywiście "walnęli się" w cenie lub nazwie obiektywu, mam mały wyciąg z regulaminu sklepu:

"Sklep Internetowy FOTOZAKUPY.PL dokłada wszelkich starań, aby opisy i dane techniczne produktów które są prezentowane w sklepie były zgodne z rzeczywistością. Nie ponosimy jednak odpowiedzialności za błędne podanie parametrów i właściwości towaru, lub nagłą ich zmianę przez jego producenta. Jeżeli dane prezentowane na stronie internetowej sklepu w dniu złożenia zamówienia zawierały błędy, to w ciągu 10 dni od daty zakupu klient ma prawo odstąpienia od umowy bez podania przyczyny."

Tak więc nie odpowiadają tylko za błędy w specyfikacji technicznej podanej przez producenta. Za pozostałe błędy "w druku" są zobowiązani odpowiedzieć.
    A z tym bagnetem to rzeczywiście kupa śmiechu (jak już się mamy czepiać).
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Tak więc nie odpowiadają tylko za błędy w specyfikacji technicznej podanej przez producenta. Za pozostałe błędy "w druku" są zobowiązani odpowiedzieć.
    A z tym bagnetem to rzeczywiście kupa śmiechu (jak już się mamy czepiać).
    chyba, ze jest gdzies dopisek, ze powyzszy cennik nie stanowi oferty w rozumieniu kodeksu handlowego, czy jakos tak.
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Nie znalazłem takiego dopisku, a starałem się szukać dokładnie.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Dopiero zaczyna Awatar ci-nek

Domyślnie

mam pytanko troszke z innej beczki ale dotyczące obiektywu jak w temacie (tylko w wersji USM) świeżo nabyte używane. zauważyłem że przy zoomie 55 czasem przy ustawianiu AF a jak MF to zawsze ze obraz w wizjerze się rusza (na boki) jak kręcę kółkiem ustawiania ostrości (jakby mi IS siadło którego nota bene nie mam). Zastanawaiam sie czy to liche wykonanie kitowców, czy coś mi się tam po prostu poluzowało i dobrze by było to naprawić?!

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Sugeruje przeczytac jeszcze raz DOKLADNIE temat i wyciagnac wnioski czy aby na pewno jest on o Twoim obiektywie
    Ps Ten typ tak ma

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Jeszcze jedno zdanie na temat ceny 150zł w sklepie FOTOZAKUPY.PL. Dzwoniłem do nich dzisiaj. Pani ze sklepu (swoją drogą miła i konkretnie odpowiadająca na pytania) oświadczyła, że obiektywy są nowe, z polska gwarancją Canona i będą wysyłane w najbliższą środę. Jeśli to wszystko okaże się prawdą to po prostu REWELACJA.

Zablokowany
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Czy ten obiektyw Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS pasuje do 350D?

http://foto-net.pl/sklep/pokaz_karte...=Canon%20EF-S&
    tylko 399zl!

jesli jac+ dostaniesz z tego FOTOZAKUPY.PL to daj znac to odrazu 2 kupie (ja+znajomy)
    tylko ze ja u nich na stronei nie znalazlem tego opiektywu , moglbys link dac?

http://www.skapiec.pl/site/cat/47/comp/227657 jak klikam na ten FOTOZAKUPY.PL
    Podany adres nie istnieje lub został wyłączony.
    Ostatnio edytowane przez amz ; 16-08-2008 o 12:00

Awatar bogunio
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Oczywiście!

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jak najbardziej pasuje do 350D, sam używam

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Jeszcze dziś rano był w ofercie! Czyli znowu kto pierwszy ten lepszy. Fajnie, że się załapałem. A do 350D by na pewno pasował...

Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów