logiki nie mozna stracic. mozna co najwyzej popasc w sprzecznosc z nia
przy czym tutaj nie jest zaprzeczenie logiki, tylko kontrprzyklad do postawionej tezy z kwantyfikatorem ogolnymktory, logicznie, ja zaprzecza
EDIT: rowniez uwazam, ze uzywanie polara z obiektywem krecacym mordka to walenie kotka za pomoca mlotka. cos jak rozwiazanie MLU w obecnych body Canonatakie: zamknij lewe oko, obroc glowe, splun przez prawe ramie i podrap sie wskazujacym palcem prawej reki po lewym posladku na wysokosci 2/3 od dolu...
![]()
Włodzimierz Majakowski (1924):
"Mówimy - Lenin, a w domyśle -partia,
mówimy - partia, a w domyśle - Lenin."
Bahrd (2007):
"Mówimy Akustyk, a w domyśle - MLU,
... "
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Niekoniecznie - możesz po prostu nie być Canonierem w oczach jotes25- logika bywa bezbronna wobec założeń wstępnych (o ile sobie nie przeczą..)
![]()
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 30-11-2007 o 15:15 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...
Niech lepiej C wypuści to 5d mk2 bo się tematy kończąZamieszczone przez akustyk
![]()
Pentax K-5 II, Leica M9
Czy ktoś jest w posiadani fotek z tego szkła?? Jakieś sample w necie? na photozone widziałem, ale może coś innego?
hehe... to nic że ma tendencje dla krótkich ogniskowych aberrować, a przy długich z deczka mydlić...
do autora tematu: nie masz możliwości wypożyczenia gdzieś tego szkła na próbę (ew kupno z możliwością zwrotu nadaną prawnie - chyba jest możliwość zwrotu w jakimś tam czasie bez podania przyczyn, nieprawdaż?)?
ja pewnie bym kupił, skoro jedynym problemem dla lubej jest poruszanie zdjęć a cała reszta pasi. Raczej nie będzie gorszy od kita bez IS'a
Pozdrawiam.
Robert
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...