UWAGA! SKANDAL! Firma FOTOZAKUPY.PL to czyste nieporozumienie. Tak jak wcześniej pisałem - zamówiłem u nich w super atrakcyjnej cenie obiektyw canon 18-55 IS 3.5 - 5.6 (za 150zł). Dostałem natychmiast potwierdzenie zamówienia z fakturą pro forma. Żeby się upewnić, co do typu obiektywu zadzwoniłem do nich na infolinię i pani "konsultantka" potwierdziła, że chodzi o model z IS. Później dzwoniłem jeszcze do nich, żeby dołozyli do zamówienia filtr HOYA HMC. Dziś zadzwoniłem raz jeszcze, żeby upewnić się, czy wysłali już zamówiony zestaw. Odpowiedziano mi, że zaraz wyślą. Tak dla upewnienia spytałem co jest dokładnie w zamówieniu. I tu się zaczęło... Nie dość, że nie wpisano do zamówienia filtru (którego notabene nie ma teraz na stanie - choć strona internetowa na ten temat milczy) to jeszcze okazało się, ŻE CHODZI O MODEL BEZ STABILIZACJI. Szanowny sprzedawca stwierdził rozbrajająco i wręcz z kpiną w głosie, że mają owszem modele ze stabilizacją, ale za 369 (lub 359) złotych. Powiedziałem mu co tym myślę i na razie tyle w tym temacie. Dobrze chociaż, że nie zdziwiłem się przy rozpakowaniu paczki. Zaraz napiszę do nich pismo. Ciekawe jak to sie skończy.