Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 161

Wątek: KIT 18-55mm f/3.5-5.6 IS !!! - opinie, przykładowe zdjęcia?

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

jac+, napisz czy Ci wysłali.

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

Czekam(y) na wiesci o dostarczeniu go do domu w tej cenie bo jesli w srode znow po 150 bedzie to z checia zamienie mojego kita na kita IS ktory w tej chwili najtaniej jest po 349 w fotoit
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Sprostuję lekko (choć myślę, że napisałem w miarę precyzyjnie). W środę nie będzie NOWEJ partii tych szkieł po 150zł (przynajmniej nikt mi czegoś takiego nie deklarował). W środę mają wysyłać te sztuki, które były wystawione OBECNIE. Na pewno sie pochwalę (o ile będzie czym) zaraz po dostarczeniu przesyłki. Trzymajcie kciuki.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Dopiero zaczyna Awatar ci-nek

Domyślnie

Czytać umiem, ale kit to kit.... różni się generalnei bebechami, ale połowa podzespołów, ich dopasowanie, materiały i jakosć wykończenia taka sama....

Man_in_black
    Guest

Domyślnie

trafił się wogóle komuś ten obiektyw z jakąś wadą ff lub bf?
    Moj który dzis przyjechał strzela ogromny ff, zastanawiam sie czy to pucha walnieta czy obiektyw.
    A i rzeczywiście, winieta na 18mm jest bardzo zauważalna chodz to mozna łatwo oczywiście zniwelować to jednak należy to wymienić.

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

UWAGA! SKANDAL! Firma FOTOZAKUPY.PL to czyste nieporozumienie. Tak jak wcześniej pisałem - zamówiłem u nich w super atrakcyjnej cenie obiektyw canon 18-55 IS 3.5 - 5.6 (za 150zł). Dostałem natychmiast potwierdzenie zamówienia z fakturą pro forma. Żeby się upewnić, co do typu obiektywu zadzwoniłem do nich na infolinię i pani "konsultantka" potwierdziła, że chodzi o model z IS. Później dzwoniłem jeszcze do nich, żeby dołozyli do zamówienia filtr HOYA HMC. Dziś zadzwoniłem raz jeszcze, żeby upewnić się, czy wysłali już zamówiony zestaw. Odpowiedziano mi, że zaraz wyślą. Tak dla upewnienia spytałem co jest dokładnie w zamówieniu. I tu się zaczęło... Nie dość, że nie wpisano do zamówienia filtru (którego notabene nie ma teraz na stanie - choć strona internetowa na ten temat milczy) to jeszcze okazało się, ŻE CHODZI O MODEL BEZ STABILIZACJI. Szanowny sprzedawca stwierdził rozbrajająco i wręcz z kpiną w głosie, że mają owszem modele ze stabilizacją, ale za 369 (lub 359) złotych. Powiedziałem mu co tym myślę i na razie tyle w tym temacie. Dobrze chociaż, że nie zdziwiłem się przy rozpakowaniu paczki. Zaraz napiszę do nich pismo. Ciekawe jak to sie skończy.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Bywalec
    Miasto
    Wrocław Wsie Pole

Domyślnie

Są sklepy, które regularnie robią klienta w bambuko, wystawiają towar w super cenie, potem okazuje się, że towaru nie ma, a jak będzie to za taką kwotę... że gdziekolwiek i baz łaski można go dostać. Wszystko po to, aby w serwisach cenowoskąpiradłowo-podobnych być na pierwszych miejscach. Miałem taki przypadek z kupnem plazmy panasa w pewnym sklepie na Opolszczyźnie. Przyjęli zamówienie, dostałem nr zlecenia, załatwiłem raty a na drugi dzień info, że owszem, ale dawaj jeszcze 9 stów. Na dodatek chciałem wystawić opinie o tym sklepie, przez 1,5 miesiąca (w dni powszednie) wklejałem opis sytuacji a oni ją ignorowali, lecz wkońcu się poddali.
    DAS APARAT

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Wiem, że moje jest na wierzchu. To tylko kwestia czasu i stracenia nerwów. Właśnie napisałem do nich pismo. Gdyby wystawili ten obiektyw za 1zł i bym go kupił - mogliby się wykpić (rażąca różnica między ceną zakupu, a rynkową). Trzymajcie kciuki!

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Wiem, że moje jest na wierzchu. To tylko kwestia czasu i stracenia nerwów. Właśnie napisałem do nich pismo. Gdyby wystawili ten obiektyw za 1zł i bym go kupił - mogliby się wykpić (rażąca różnica między ceną zakupu, a rynkową). Trzymajcie kciuki!
    Trzymam kciuki. Rozumiem, ze chciales zamowic IS za 150 zl zeby potem zgnebic ich pismami i powyklocac sie. To godne pochwaly. Ale, ze miales nadzieje naprawde kupic partie tych obiektywow w tej cenie to nie rozumiem. One faktycznie kosztuja 150 ale dolarow. Nie ma takich okazji na hardl/erze Canona i nigdy nie bylo. To nie sa telefony komorkowe. Jezeli cos kosztuje o wiele mniej niz powinno, to jest albo oszustwo albo (rzadko) pomylka.

Uzależniony

Domyślnie

To się musiało tak skończyć Był wątek na forum o podobnej historii z zakupem książki w sklepie internetowym, zakończyło się po myśli klienta, także chyba masz szanse. Powodzenia w bojach ze sklepem.

Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów