Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 161

Wątek: KIT 18-55mm f/3.5-5.6 IS !!! - opinie, przykładowe zdjęcia?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chiro Zobacz posta
    A moze nie warto zawracac sobie glowy zwyklym kitem , tylko kupic inny obiektyw? Co mi polecicie do 900zl i zeby mogl tym obiektywem robic zdjecia na codzien, nie planuje narazie profesjonalnej zabawy tylko amartorsko.
    no tak, ale okresl tematyke.

do 900zl mozesz kupic w dobrym stanie Tamrona 28-75/2.8. jezeli to jest cyfra a brak szerokiego kata nie bedzie problemem, to fantastyczny obiektyw. a do analoga to juz w ogole mega wypas
    www albo tez flickr

Chiro
    Guest

Domyślnie

Aparat pod ktory bede to podbinal to 350D, wolalbym nowy obiektyw a ma mi on sluzyc na codzien, bo nie mam jak narazie okreslonej dziedziny do fotografowania

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No to 18-55 IS 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

który w stanach (z wysyłką) można dostać za ca 210$

Chiro
    Guest

Domyślnie

Tak ? A dasz linka do tego sklepu ;>>??

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Parę dni temu były w takiej cenie na allegro.

Uzależniony

Chiro
    Guest

Domyślnie

To prawda byly za czym dowiedzialem sie ze jednak koles bedzie ten aparat sprzedawal

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nie wiem czy to takie opłacalne. Jak się doliczy cło i vat to praktycznie wychodzi na to samo co u nas.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no....
    np. 17-55/2.8 IS, bezkonkurencyjny pod wzgledem mozliwosci i jakosci zoom standardowy do cropa
    70-200/4 IS, ktory w tej cenie kompletnie zamiata i nie ma zadnej realnej konkurencji w innych systemach
    18-55 IS, ktory przy calej swojej plastikowosci ma rozdzielczosc, jaka budzetowe zoomy w innych systemach moga w folderach ogladac

moze nie przesadzajmy z tymi okresleniami
    Ten pan napewno z Canona jest Tamron ze światłem 2.8 to chyba lapsze rozwiązanie niż "Mega KIT", chociaż kit kitowy ale zdjęcia robi a 17-55/2.8 IS USM to moje mażenia przez jakieś 2 lata

Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów