-
Coś już napisał
Nie chodzi o porównanie lini produkcji okularów do obiektywów tylko o fakt że wszyscy twierdzą że wszystko jest robione przez maszyny a człowiek praktycznie nic nie robi, ja dałem tylko przykład okularów i rowerów gdzie pewnie większość tak jak w przypadku obiektywów twierdziła że ingerencja człowieka w produkcji jest tak mała że właściwie idiota mógłby to robić a i tak jakość sprzętu byłaby wysoka. Chris_11 nie pouczaj mnie o układach scalonych, kształcę się właśnie w tym kierunku więc tego typu komentarze zostaw dla siebie. Tak jak powiedziałem na początku że koleś młotkiem poprawiał elementy Nokii żeby do siebie pasowały tak na filmiku z youtube od bebesky widać że jakby pracownik się wku....ł, mógłby wziąć coś ciężkiego i tępego i piep...ć w to szkło!!! Chris_11 i inne niedowiarki następny razem jak coś napiszecie to zastanówcie się czy jakieś zdarzenie NIE MA PRAWA MIEĆ MIEJSCA czy NIEPOWINNO MIEĆ MIEJSCA, bo zdaje się że zaciekle broniliście tego drugiego chociaż zielonego pojęcia nie mieliście jak wygląda produkcja.
Uprawnienia umieszczania postów