Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Przereklamowane eizo

Dopiero zaczyna Awatar waskowiak

Domyślnie Przereklamowane eizo

BYłem wielokrotnie krytykowany za chwalenie taniego della, który był wyśmiewany za różnice w jasności w podświetleniu... Cytowane były wyrywki artykułu że dell ma 17% różnicy w jasności podświetlenia... Nikt nie wspominał że to podswietlenie różni się w takim stopniu w samych rogach ekranu w odległości do 2mm do rogu....

Więc stwierdziłem że sprawdzę na tej samej stronce prade.de jakiś eizo i nie jakiś tam najtańszy model tylko wezmę 2 razy droższy.... Znalazłem test Eizo HD2441W-TS który kosztuje 6500zł i co wyszło szydło z worka badany eizo ma 14% różnicy w podświetleniu i do tego jak to większość znakomita eizo nie ma certyfiakcji ugro (tak jak i ten) bo po prostu są za kiepskie!!! Za taką kasę powinni dawać lepsze monitory !!!!

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Daj spokój chłopie. To staje sie powoli niesmaczne. Masz biznes w sprzedaży Dell-a - ok! Ale po co zaraz dyskredytować EIZO? Pracuję na tańszym modelu tej firmy i bardzo go sobie chwalę. A z tymi twoimi testami to jest podobnie jak z fotografowaniem plansz i linijek
    Pozdrawiam
    regulamin pkt 8

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jest pewna różnica między merytoryczną dyskusją a zawistnym pieniactwem. Zamykam...

Uprawnienia umieszczania postów