Dzieki za wiadomosc.
Dzieki za wiadomosc.
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Tom01 - z tego co widzę jesteś specem w tej materii więc pozwolę sobie zapytać jaka różnica jakościowa jest między monitorami NEC PA241W a NEC PA241, i ewentualnie jak ich jakość ma się do np. EIZO CG241W ? Z góry dzięki!
5D markII | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Sekonic 358 | Pixel King i reszta chińszczyzny
Czy te samy? Konkretnie mam na myśli NEC LCD 24” MultiSync PA241W i NEC LCD 24” SPECTRAVIEW REFERENCE PA241.
5D markII | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Sekonic 358 | Pixel King i reszta chińszczyzny
A gdyby wybierać miedzy tym właśnie NEC'iem a Eizo CG241 ? Zastosowanie dtp, foto i troszke video.
CG241W to specyficzny monitor graficzny, bardzo dobrze się sprawdza kiedy pracuje się 90% po nocach w domu, w kameralnym oświetleniu. SV PA241W to natomiast monitor standardowy graficzny, o najlepszej możliwej liniowości, ale wymagający odpowiednio przygotowanego miejsca pracy.
Wielkie dzięki za odpowiedź. Idą święta i muszę sobie coś pod choinkę kupićI tak właśnie się zastanawiam między tymi dwoma monitorami, ale troszkę się zamotałem bo w sumie pracuje w różnych porach dnia i nocy
i już sam nie wiem który będzie najlepszym rozwiązaniem :/