Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3771

Wątek: Monitory - porady, problemy itd.

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Najmniejszy jest na monitorach EIZO S2433W, CG241W. Na ostatnim efekt jest tak mały, że zdarzyło mi się wdrażać taki monitory w firmie robiącej opakowania, etykiety i nawet na grafice będącej reklamą opony (czarnej jak wiadomo) nie było zastrzeżeń grafików którzy je testowali.
    Mam kolegę grafika, pracował w kilku średnich drukarniach w Trójmieście. Pracuje w środowisku PS, Corel etc i... jak kiedyś wypytałem go o monitory Eizo, to zrobił wielkie oczy i powiedział "pierwsze słyszę o takiej marce" :wink: a na pytanie na czym pracuje w zawodzie, to mówi że najczęściej na jakiś tam DELLach
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek_Gd Zobacz posta
    Mam kolegę grafika, pracował w kilku średnich drukarniach w Trójmieście. Pracuje w środowisku PS, Corel etc i... jak kiedyś wypytałem go o monitory Eizo, to zrobił wielkie oczy i powiedział "pierwsze słyszę o takiej marce" :wink: a na pytanie na czym pracuje w zawodzie, to mówi że najczęściej na jakiś tam DELLach
    Bo grafik nie ma najczęściej wpływu na czym będzie pracował. Poza tym graficy-detepowcy mają w głowach kombinacje triadowe i wzornik Pantone'ów, więc często pracują na liczbach i monitorom nie wierzą z definicji.
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uprawnienia umieszczania postów