IMHO to jak najwłaściwszy moment i miejsce na przestrogę przed potencjalnie felernym zakupem i byłoby nie fair nie wspomnieć o swoim (przykrym niestety) doświadczeniu, a że przy okazji wynikają dodatkowe "przeciw", to jeszcze lepiej dla ostrzeganych. Z poprzedniego swojego Eizo byłem bardzo zadowolony, ale po doświadczeniu z zakupem S2431 serdecznie dziękuję, zarobili zawodowcy zza granicy, bo nie zamierzałem robić prywatnego śledztwa. Dlatego też zresztą nie zamierzam tu naturalnie wnikać w szczegóły mojej sprawy - ewentualnych zainteresowanych zapraszam na PW.
W odniesiniu do wypowiedzi Tom01 napiszę tylko, że żadna informacja o zaprzestaniu produkcji w owym czasie (a nie było to w zeszłym tygodniu czy miesiącu) do mnie nie dotarła.
Co się natomiast tyczy:
Tak to już się jakoś przyjęło, że pochwały to "nie rozmowa komercyjna", gorzej z krytyką.(...) bo to nie jest właściwe miejsce na rozmowy komercyjne.
I jeszcze tylko cytat ze stopki Przedmówcy:
W ogólności uwaga pozostaje jednak słuszna.(...) Mam dostęp do selekcjonowanych Neców serii 90. Szczegóły na PM.