Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3771

Wątek: Monitory - porady, problemy itd.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    skoro ci najwidoczniej moje pytania przeszkadzają to nie odpowiadaj krzychu.
    po prostu. nie czytaj, nie odzywaj się, jak ciebie nie pytam.
    wątek czytałam, ale nie wyłapałam tego o czym potem jest mowa, to kwestia braku znajmości tego zagadnienia i ograniczonych możliwości percepcji i przyswajania informacji w ciągu doby dla osoby początkującej jaką jestem ja.
    i jeszcze dodam, że zadałam sobie od wczoraj bardzo wiele trudu w sprawie tego monitora, tylko widzisz, akurat nie doczytałam o tym, o czym ty byś chciał żebym ja doczytała, ach wybacz mi pleaseDD

sądziłam, że takie forum jest po to aby dowiedzieć się właśnie tego o co pytam.
    w sumie to ...
    ... nadal sądzę, że tak właśnie jest, ale jak ktoś myśli, że zjadł wszystkie rozumy bo coś wcześniej zgłębił niż ja, to wtedy mu przerośnięte ego wywala;P;D
    ale, cóż poradzę, takie życie
    nie pierwszy raz spotykam sie z tym, że ktoś, kto posiadł "tajemną" wiedzę techniczną z jakiegoś określonego zakresu łazi potem po planecie zwanej ziemią (albo po forum canona) i ostetntacyjnie okazuje irytację na widok prostego pytania laika
    rzuca przy tym zdawkowo podszyte ironią zdania w temacie, ale robi to tak, żeby widać było jaki to on jest obcykany, a jaka przy nim reszta ludzi jest ciemna
    kupa śmiechu panie dzieju, kupa śmiechuDD
    ale też i denerwują mnie takie komentarze jak pana krzycha, bo pytam nie dlatego żeby komuś głowę zawracać kto tego nie chce, a po to żeby uzyskać informację.
    sie nie podoba, nie czytaj, proste jak drut.

no to wywaliłam co miałam na wątrobie, bo mnie już ten monitor, te kalibracje, te profilacje i te mądrości tych co wszystkie rozumy pozżerali zmęczyły, ludzie, to przecież do człowieka nie podobne, żeby takie durnoctwa w święta czytać!
    a nie można po prostu włączyć monitor i robić co ma się zrobić tylko się jakimiś gamma karmić, bleh
    możecie mnie nawet i zbanowac i nawet skalibrować, za to co piszę, trudno, mam dosyć!

Jak już może zauważyłaś, uczestnicy forum dzielą się z grubsza na tych, którzy chcą podzielić się swą wiedzą i doświadczeniem z innymi i na tych, którzy tu chcą się po prostu dowartościowywać.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Jak już może zauważyłaś, uczestnicy forum dzielą się z grubsza na tych, którzy chcą podzielić się swą wiedzą i doświadczeniem z innymi i na tych, którzy tu chcą się po prostu dowartościowywać.
    Pozdrówka
    Odsyłając to archwiwum.... Rzeczywiście się dowartościowałem Oj panowie, gdyby to nie była kobieta, to inaczej by to wyglądało
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Odsyłając to archwiwum.... Rzeczywiście się dowartościowałem Oj panowie, gdyby to nie była kobieta, to inaczej by to wyglądało

Powiało grozą !!!
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uprawnienia umieszczania postów