skoro ci najwidoczniej moje pytania przeszkadzają to nie odpowiadaj krzychu.
po prostu. nie czytaj, nie odzywaj się, jak ciebie nie pytam.
wątek czytałam, ale nie wyłapałam tego o czym potem jest mowa, to kwestia braku znajmości tego zagadnienia i ograniczonych możliwości percepcji i przyswajania informacji w ciągu doby dla osoby początkującej jaką jestem ja.
i jeszcze dodam, że zadałam sobie od wczoraj bardzo wiele trudu w sprawie tego monitora, tylko widzisz, akurat nie doczytałam o tym, o czym ty byś chciał żebym ja doczytała, ach wybacz mi please

DD
sądziłam, że takie forum jest po to aby dowiedzieć się właśnie tego o co pytam.
w sumie to ...
... nadal sądzę, że tak właśnie jest, ale jak ktoś myśli, że zjadł wszystkie rozumy bo coś wcześniej zgłębił niż ja, to wtedy mu przerośnięte ego wywala;P;D
ale, cóż poradzę, takie życie

nie pierwszy raz spotykam sie z tym, że ktoś, kto posiadł "tajemną" wiedzę techniczną z jakiegoś określonego zakresu łazi potem po planecie zwanej ziemią (albo po forum canona) i ostetntacyjnie okazuje irytację na widok prostego pytania laika
rzuca przy tym zdawkowo podszyte ironią zdania w temacie, ale robi to tak, żeby widać było jaki to on jest obcykany, a jaka przy nim reszta ludzi jest ciemna

kupa śmiechu panie dzieju, kupa śmiechu

DD
ale też i denerwują mnie takie komentarze jak pana krzycha, bo pytam nie dlatego żeby komuś głowę zawracać kto tego nie chce, a po to żeby uzyskać informację.
sie nie podoba, nie czytaj, proste jak drut.
no to wywaliłam co miałam na wątrobie, bo mnie już ten monitor, te kalibracje, te profilacje i te mądrości tych co wszystkie rozumy pozżerali zmęczyły, ludzie, to przecież do człowieka nie podobne, żeby takie durnoctwa w święta czytać!
a nie można po prostu włączyć monitor i robić co ma się zrobić tylko się jakimiś gamma karmić, bleh
możecie mnie nawet i zbanowac i nawet skalibrować, za to co piszę, trudno, mam dosyć!