Tom01
Monitor pochodzi z pewnego źródła.Mam pytanie. Czy to monitor nabyty w ostatnim "okazjonalnym" wysypie na Allegro? Jeśli tak, bardzo proszę sprawdzić numer seryjny.
Tom01
Monitor pochodzi z pewnego źródła.Mam pytanie. Czy to monitor nabyty w ostatnim "okazjonalnym" wysypie na Allegro? Jeśli tak, bardzo proszę sprawdzić numer seryjny.
Ostatnio edytowane przez fil91 ; 02-06-2011 o 13:19
NecPA241W z tyłu posiada 4 złącza USB, jeden wiadomo służy do połączenia z komputerem... a co można podpiąć pod pozostałe 3?
Fakt... podpiąłem odbiornik od myszy G700 i hulaA ponieważ siadła moja 6-letnia MX518 zastanawiam się, czy jeśli podepnę kablem USB laptop (tak jak PC) do monitora to czy jedną myszką obsłużę laptopa i PC-eta... i co w sytuacji, gdy oba urządzenia (laptop i PC) będą włączone
Nie podejmuję zbędnego ryzyka oczywiście, temat wrzuciłem żywiąc nadzieję, że może ktoś go już przerabiał...
Dzięki za ostrzeżenie Airhead...
Proszę o podpowiedź, czy jeżeli monitor (NEC PA241W) obsługuje 2 komputery (PC i laptop) to zarówno PC jak i laptop należy połączyć z monitorem kablem USB? Zaznaczam, że dosyć często jednocześnie używam zarówno PC jak i laptopa...