Miałem podobny dylemat i jak zawsze w takich przypadkach, dałem się ponieść mojemu nieomylnemu instynktowi.
Kup PA241W. Ten monitor to jeden z absolutnie najlepszych na rynku w tej klasie.
Pieniądze biorą się najpierw z zarabiania.
Miałem podobny dylemat i jak zawsze w takich przypadkach, dałem się ponieść mojemu nieomylnemu instynktowi.
Kup PA241W. Ten monitor to jeden z absolutnie najlepszych na rynku w tej klasie.
Pieniądze biorą się najpierw z zarabiania.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
witam
czy ktoś może plecić dobry monitor do 1500 zł ?
WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl
Witam,
Jest sens kupować CRT? Szukam czegoś taniego, bo chyba lepszy tani CRT niz tani LCD![]()
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
może ja się nie znam, ale to chyba lepsze rozwiązanie
tylko jest jeden problem gdzie kupić nie zajechany graficzny EIZO CRT, nikt tego nie kupował jako mebel
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
faktycznie takie cuda tylko w Niemczech tam każdym samochodem jeździ starsza, nie paląca osoba i tylko raz w tygodniu do kościoła
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
hmm, a zwykły crt np http://allegro.pl/nec-profesjonal-su...362266707.html ? Chyba lepiej sobie poradzi z kolorami niż jakiś LCD. Generalnie chodzi mi o poprawność, wiem ze to nie to samo co eizo, no ale profesjonalistą nie jestem, żeby potrzebować takiego sprzętu
Ostatnio edytowane przez Jac ; 14-12-2010 o 17:09
Jeśli tylko chcesz wywalić trzy stówy na "profesjonalny monitor NEC MultiSync FE2111SB wyposarzony w perfekcyjną ultra- jasny kineskop", to jasne - bież f ćemno![]()
to tylko przykład, gdybym się znał to bym nie szukał tutaj odpowiedzi.