Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Na zdjeciu wyglada jak kurza lapka.
Czyli to "U"?
Edit:
Jeszcze tylko spytam o kabel laczacy ten monitor z iMac'iem.
Powinnam kupic mini DVI do DVI, prawda?
Pisałem o tym. Różnica bierze się z polityki dystrybutorów na różnych rynkach. W Niemczech takie monitory jak Eizo nawet wyższe modele nie są drogie, dla przeciętnego obywatela. Stąd można je znaleźć na półkach w wielkich sieciach sprzedaży detalicznej. Klientela robiąca tam zakupy nie jest specjalnie wymagająca, więc dystrybutor może kupować w Japonii tańsze sorty i bardziej konkurować z monitorami klasy masowej. Polska natomiast to biedny rynek. Sprzedaż monitorów średniej klasy prawie nie istnieje. Sprzedaje się albo skrajnie tanie, albo półkę średnio-wyższą. Przy czym klient drugiej grupy jest znacznie bardziej wybredny, bo wydaje, z naszego polskiego punktu widzenia, kupę kasy. Dlatego polska dystrybucja kupuje tylko najlepszy sort, ale i najdroższy. Gdyby jak z niemieckimi były ciągle problemy z pikselami, jakością, nie byłoby możliwe tworzenie rynku dla Eizo jako monitorów wysokiej jakości.
Nie. To jest HeightAdjustable, "H".
Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 02-11-2008 o 22:41 Powód: Automerged Doublepost
[QUOTE=Tom01;552093]Oczywiście, ale może szczegóły prześlę w poniedziałek z biura, poza forum.
Dzięki!!!
Ja mam pytanie do Toma01. Posiadam Eizo S1931 i zaczynam bardzo poważnie myśleć nad Eizo 2431. Jaka jest różnica w gabarytach tych monitorów - będą stały obok siebie (szukałem w sieci, ale nie ma chyba nigdzie podanych wymiarów zewnętrznych). Gdzie najkorzystniej kupić ten monitor i na co zwracać uwagę przy zakupie, czy teraz jest dobry moment na zakup. Z góry dziękuję za poradę.