Witaj Tom! niestety mój portfel świeci pustkami. Niedawno kupiłem body pierwszy obiektyw teraz w kolejce czeka jeszcze drugie szkło i niestety budżet którym dysponuje na monitor prezentuje sie dosyć mizernie. Biorąc pod uwagę wspomniane fakty jestem zmuszony kupić używany monitor (teraz pracuje na laptopie matryca 14 IBM T23 więc pewno jesteś w stanie wyobrazić sobie jak obróbka zdjęć na tym wygląda). Jakiś czas temu w jednym z twoich postów wyczytałem ze z używek można zainteresować się monitorem EIZO L767. Niestety towar raczej deficytowy. Jedyne sztuki jakie znalazłem to na niemieckim ebayu. Boję się zakupu na tak dużą odległość. Regularnie odwiedzam stronę Device niestety w ofercie na tą chwilę widzę tylko monitor EIZO L365 a to chyba nie to. Czy mógłbyś mi doradzić jakieś rozwiązanie? Za wszelką pomoc będę ci bardzo wdzięczny. Prawda jest taka że na nowy sprzęt nie zanosi się u mnie przez najbliższe 2 lata.
....i jeszcze zakup drukarki ale tu już mam swojego niedrogiego faworyta uffff:smile: