planuję zakup s2233w,
tylko czy to ma sens ,podłączając go do laptopa przez d-sub(tylko takie jest w mojej toshibie-karta graficzna hd3650 512mb)
jak duża utrata jakości?
planuję zakup s2233w,
tylko czy to ma sens ,podłączając go do laptopa przez d-sub(tylko takie jest w mojej toshibie-karta graficzna hd3650 512mb)
jak duża utrata jakości?
C50d +Canon EF 17-40mm f/4 L USM+ Canon 50 mm f/1.4 EF USM
+ Canon 70-200 mm f/4.0L EF USM+Speedlite 430EX II
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
w tej sytuacji szkoda kasy?,na zakup nowego komputera lub laptopa nie mogę sobie na razie pozwolic
dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi,będę wdzięczny jeszcze za podpowiedź
-czy do amatorskiej obróbki zdjęc byłoby wystarczające podłaczenie przez d-sub(na jakiś czas dopóki nie będę miał laptopa z hdmi , i czy wtedy przejściówka z hdmi na dvi zda egzamin??
pozdrawiam i dziękuję
Dziś wreszcie pojawił się nowy Spectraview II 1.1.07 z pełnym wsparciem dla sprzętowej kalibracji gamutu z wykorzystaniem 3D LUT serii PA i obsługą nowych paneli 23 i 30-o calowych.
Naturalną rzeczy koleją na moim biurku natychmiast stanął flagowy niszczyciel Imperium - PA301W i właśnie zabieram się do tego, by się nad nim trochę poznęcać.
Wspaniała, cudowna maszyna! Równiusieńki, a jak na 30-tkę wprost zdumiewająco równy. Świetna regulacja jaskrawości, spokojnie schodzi do ok. 80-90cd/m^2 na samej regulacji świetlówek. Ani cienia FRC, to jest autentyczna, prawdziwa, w pełni 10-o bitowa matryca. Czysta perfekcja! Żal będzie oddać i wrócić do zwykłego 3090WQXi... :lo:
Jak trochę ochłonę i potestuję na spokojnie, zapodam garść pomiarów i testów tego uroczego monitorka![]()
Po instalacji Win7 64bit Nec Multiprofiler nie może skomunikować się z monitorem Nec PA231W - " unable to communicate to any supported display monitors" . Na Viście wszystko działa jak należy. Jaka może być tego przyczyna ?