Pokaż wyniki od 2 871 do 2 880 z 3771

Wątek: Monitory - porady, problemy itd.

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Nie ma nic lepszego, niezależnie od ceny. Wersja Reference jest trochę staranniej przygotowywana niż standardowy PA i ma lepszą gwarancję, ale z uwagi na wysoką jakość serii różnice są minimalne. Z uwagi na wyższą rozdzielczość warto ew. dołożyć do PA271W.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Można, o ile użyjemy oprogramowania Spectraview Profiler aka basICColor display. Z uwagi na b. słabą powtarzalność i trwałość kolorymetrów i1d2 efekt niekoniecznie będzie idealny, ale lepszy rydz niż nic.
    DZięuję za za odpowiedż, i mam jeszcze jedno,
    do kalibracji jakiej grupy monitorów albo jakie konkretne modele można skalibrowac i1disoplay2 i dołączone do niego oprogramowanie i1Match3
    (sądziłem że ten nec lub eizo1932 to przecież półka amatorska i nie powinno byc kłopotów z kalibracją,czy to oznacza że wywaliłem te parę stuwek na darmo?
    będę wdzięczny za odpowiedź)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez arturro72 Zobacz posta
    DZięuję za za odpowiedż, i mam jeszcze jedno,
    do kalibracji jakiej grupy monitorów albo jakie konkretne modele można skalibrowac i1disoplay2 i dołączone do niego oprogramowanie i1Match3
    (sądziłem że ten nec lub eizo1932 to przecież półka amatorska i nie powinno byc kłopotów z kalibracją,czy to oznacza że wywaliłem te parę stuwek na darmo?
    będę wdzięczny za odpowiedź)
    jestem amatorem ,więc czy kalibracja tym urządzeniem może byc jak dla mnie wystarczająca?
    Ostatnio edytowane przez arturro72 ; 07-11-2010 o 13:58 Powód: Automerged Doublepost
    C50d +Canon EF 17-40mm f/4 L USM+ Canon 50 mm f/1.4 EF USM
    + Canon 70-200 mm f/4.0L EF USM+Speedlite 430EX II

Uprawnienia umieszczania postów