Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
ZTCW nic się nie zmieniło - monitory są weryfikowane w Niemczech przez technika. Podejrzewam, że ma to jakiś związek z wymogami certyfikacyjnymi Fogry.
Są blokowane w menu, tak jak wczesna seria 90. Różnica polega na tym, że zmienili tajne combo aktywujące tryb SV na nieco bardziej skomplikowane.
Witam.
Mam okazje kupić w dobrej cenie od kolegi monitor LCD GATEWAY 2485W ma on matryce spva pivota cały komplet wyjść i wejść,pytanie czy ktoś z was miał do czynienia z tym monitorem? nadaję się to do grafiki czy nie ma co sobie głowy zawracac ?
http://www.benchmark.pl/testy_i_rece...cz.1-1451.html
Nie jestem specjalistą i znawcą tych tematow więc nie wiem czym się sugerowac,więc dlaczego nie?
Tak sie sklada ze kolezanka ma ten monitor to widzialem go na zywo. Kompletnie brak detali w czerniach co wyklucza obrabianie ciemniejszych zdjec, brak regulacji jaskrawosci co tez recenzja wspomniala i wyzerka oczu przy dluzej pracy. Akurat kumpela dostala ten monitor za friko wiec pol biedy ale kupic cos takiego to jest porazka.
Rozumiem,u mnie ten monitor służył bym zamiast matrycy laptopa w domu i raczej używał bym go tylko w czasie gdybym miał coś do obrobienia więc myślę że brak mozliwości regulacji jasności tak bardzo by mi nie przeszdzał a zawsze jednak była by to matryca s-pva a nie matryca laptopa chociaż najgorszej nie mam w swoim VAIO seri F
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Ja raczej wybralbym troche lepszej jakosci monitor 22 calowy niz koniecznie 24'' ale ze slaba matryca.