Ten NEC może i większy, ale mam wrażenie, że miejsca nie przybędzie - ta sama rozdzielczość.
Co do oceny jakokości czekamy na fachowców, też szukam nowego LCD...
Ten NEC może i większy, ale mam wrażenie, że miejsca nie przybędzie - ta sama rozdzielczość.
Co do oceny jakokości czekamy na fachowców, też szukam nowego LCD...
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Moim zdaniem lepiej wejść w serie SX Eizo lub wspomniany NEX PA241W. S2433W nie ma układu DUE co jest dość drażniące przy pracy z fotografią.
Jeśli naprawdę chcesz większy monitor, zainwestuj w NECa PA271W. Rozdzielczość 2560x1440px, precyzyjny 14-o bitowy 3D LUT z 16-o bitowym przeliczaniem i możliwością sprzętowej kalibracji, 10-o bitowy kolor, elektroniczna kompensacja równomierności podświetlenia. Niezła, bardziej kompaktowa a przy tym chłodniejsza alternatywa dla 30-tki (30-tka grzeje jak farelka).
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Wersja Spectraview II kit sprzedawana jest wyłącznie na rynku amerykańskim. W Europie sprzedawane są wyłącznie wersje Spectraview Reference, z oprogramowaniem Spectraview Display 4 (basICColor) i osłoną przeciwsłoneczną, bez sensora.
Sam zestaw oprogramowania z czujnikiem warto sobie dokupić w US, jeśli tylko będziemy mieć taką możliwość.
ja czekam na swojego EIZO ColorEdge CG211-K i czy do tego kalibrator musze kupic i jaki?
dzieki za wszelkie odpowiedzi :-D
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Ostatnio edytowane przez kendzi1 ; 28-07-2010 o 21:29 Powód: Automerged Doublepost