Proponuję przysunąć się bliżej. Poważnie.
Proponuję przysunąć się bliżej. Poważnie.
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
No chyba tak bede musial zrobic, tym bardziej ze on nie swieci tak jak poprzedni monitor. Mam tez kalibrator Spectra view, robiony dla NEC-a, ustawilem na 80cd/m2, chyba wystarczy. Tylko za nic nie moge dojsc gdzie moge recznie ustawic kanaly RGB, on to robi automatycznie a ja nie bardzo ufam takim ustawieniom, a moze powinienem? Czy ktos z posiadaczy takiego zestawu podpowiedzial by mi gdzie te kontrole mozna wlaczyc??
A profiler jaki jest? Jeśli SVII to on sam zmodyfikuje nastawy monitora wg zadanych parametrów.
Monitor jest bajka. Po kalibracji SVII nawet nie widac jak laduje sie profil, po prostu nie ma roznicy. Tak prawde powiedziawszy to troche sie obawialem mi sie nic laduje
Problem mam tylko z tymi malenkimi oknami, naprawde meczace jest wpatrywanie sie takie okienka. Tak jak radzil Tom01 przysunolem monitor blizej ale to nie ejst rozwiazanie dla mnie, teraz po takim wielkim ekranie trza sie niezle nakrecic glowa aby cos odnalezc. Mam nadzieje ze sie przyzwyczaje, bo jak nie to wymiana na 24"...
Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 22-09-2010 o 22:37 Powód: Automerged Doublepost