Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
dzieki, sprawdzone.
Ostatnio edytowane przez Artur79 ; 30-09-2009 o 13:20
Canon 40D | C 28-135mm f/3.5-5.6 | C 50mm f/1.4 | C 580 EX II | Eizo 2433W | Ubuntu 9.04/Win XP
Wczoraj na warsztatach foto okazało się, że mój Gateway Fpd2185w pokazuje obraz zdecydowanie zbyt ciepł
Właśnie szukam w Wawie firm, które mogą przeprowadzić kalibrację monitora, znalazłem w googlach 2 ogłoszenia, ale to osoby prywatne i nawet nie wiem czy się tym zajmują.
Macie może namiary na kogoś kto może pomóc mi w tym problemie na terenie Wawy, oczywiście odpłatnie, ewentualnie może być również za flaszkę:P
pkt 8 regulaminu
To napisz tu : http://canon-board.info/member.php?u=857 . A jak nie odpisze to napisz wątek w Pralni "niby moderator a olewa potencjalnych klientów".
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Hę?
"
Ostatnio Aktywny: Wczoraj 22:54
"
To że nic nie pisze nie znaczy że się nie loguje czy privów nie czyta.
Skalibrowany przy zakupie u Tom01. Jakiś miesiąc później po konsultacji z Tomem stwierdziłem że do moich potrzeb kalibracja raz na pół roku wystarczy... jeszcze nie czas.Jeśli można, to co robiłeś ze swoim monitem? kalibrowałeś gdzieś? sam może masz takowy i można się do Ciebie uśmiechnąć??
a to ja pytanie mam odnośnie eizo... pierwsze przymiarki do zakupu
s2433 v s2243
specyfikację tych dwóch wyżej czytałem. ceny znam. Tom01... jakie masz spostrzeżenia odnośnie tych modeli? czy przy takiej rozdzielczości 2" dużo dają? różnica 800pln...![]()