Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Pomoc w kupnie kompaktu

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Pomoc w kupnie kompaktu

Mam 400d i chcę dodatkowo dokupić kompakt.Coś może do 1000 zł. Dużo już było podobnych tematów lecz wciąż są jakieś nowości i może coś polecacie.Wiem że tylko o Canonkach powinienem pisać ale co myślicie o Samsungu NV 20 ?A może inny Samsung może jakiś Nicon?Fajnie by było jak by aparat miał stabilizację.Potrzebuję go głównie do robienia zdjęć wszędzie tam gdzie nie chce mi się targać plecaka a mały kompakcik zmieszczę w kieszeni.
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz posta
    Mam 400d i chcę dodatkowo dokupić kompakt.Coś może do 1000 zł. Dużo już było podobnych tematów lecz wciąż są jakieś nowości i może coś polecacie.Wiem że tylko o Canonkach powinienem pisać ale co myślicie o Samsungu NV 20 ?A może inny Samsung może jakiś Nicon?Fajnie by było jak by aparat miał stabilizację.Potrzebuję go głównie do robienia zdjęć wszędzie tam gdzie nie chce mi się targać plecaka a mały kompakcik zmieszczę w kieszeni.
    A może Canon 570 IS?
    Ma bardzo dobrą opinię na dpreview i rozsądną cenę, około 600 PLN.
    Sam się nad nim zastanawiam.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A miał ktoś doświadczenie z Samsungiem NV20?
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Uprawnienia umieszczania postów