Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Kupno "używanego" PS CS2

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie Kupno "używanego" PS CS2

Witam
    Na Allegro widuję czasem oferty sprzedaży softu uprzednio używanego ale już odinstalowanego i wyrejestrowanego. Jak wygląda sprawa zakupu takiego softu ( głównie chodzi mi o CS2 bo na nowy CS3 nie bardzo mnie stać a chciałbym mieć legalny w firmie) , czy niezbędna jest faktura, czy wystarczy umowa kupna i jak sprawdzić czy jest legalny i został prawidłowo wyrejestrowany?
    5DMkII,40D,16-35IIL,24-70/2,8L,35/1,4L,85/1,8,135/2L,100/2,8IS L,270EX,430EXII,580EXII,dużo ELFO.

Coś już napisał Awatar Zaicev
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Hm, tez bym sie przylaczyl do tego pytania...

Od siebie moge dodac, ze slyszalem o innej opcji - kupujesz photoshopa elements + upgrade do cs3. Podobno z elementsa (od ktorejs wersji wzwyz) mozna apgrejdowac do CSa. Jak patrzylem po cenach nowych-sklepowych taka operacja moze sie zamknac ponizej polowy ceny pelnego CSa...
    Na pewno wiem z kolei, od pani z Wimalu, ze nie mozna uaktualniac wersji dodawanych do aparatow, skanerow itd...
    3 EOSy 2 cyfry 1 analog | blog

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaicev Zobacz posta
    Podobno z elementsa (od ktorejs wersji wzwyz) mozna apgrejdowac do CSa. Jak patrzylem po cenach nowych-sklepowych taka operacja moze sie zamknac ponizej polowy ceny pelnego CSa...
    https://store1.adobe.com/cfusion/sto...thod=FULL&nr=0

Full: $649.00
    Upgrade z 7.0, CS, CS2: $199.00
    Upgrade z Elements 3, 4, 5 lub PS LE: $549.00

No niestety poniżej połowy pełnego przy upgrade z Elements się nie da...
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Uprawnienia umieszczania postów