Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: 5d + 24-70 2.8 KIT :))

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Nadal czekam na jakąs ludzką pogode, ale cóż... mgła nie chce ustąpić
    Nie czekaj tylko wykorzystaj tą mgłe, co jakiś czas wpadam na jakieś zdjęcie w sieci zrobione we mgle które powala mnie na łopatki.

Pozdrawiam
    C - lustra, szkła i błysk

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arche121 Zobacz posta
    czekamy na sample-jestem ciekaw jak twoje szkiełko sprawuje sie na 2.8??
    Zrób kilka zdjec tego samego elementu na róznych przesłonach zaczynajac od 2.8
    hehe - jak już pisąłem - nie mam mani fotografowania linijek i cegieł, więc takiego zestawu chyba nie będzie :P Zresztą moj statyw nie jest w stanie utrzymać tego sprzętu, dlatego nawet gdybym chciał...
    Czas na wymianę statywu i polara - na początek :P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez albercikk Zobacz posta
    Nie czekaj tylko wykorzystaj tą mgłe, co jakiś czas wpadam na jakieś zdjęcie w sieci zrobione we mgle które powala mnie na łopatki.

Pozdrawiam
    Robione przed firmą? DDDDDD Jestem w pracy teraz, więć tutaj raczej nic na łopatki nie powali, hihi
    Ostatnio edytowane przez chuckyy ; 16-11-2007 o 13:39 Powód: Automerged Doublepost
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Jestem w pracy teraz, więć tutaj raczej nic na łopatki nie powali, hihi
    To nie pisz, że czekasz na poprawę pogody, tylko na koniec dniówki

a jak człowiek przyjdzie z roboty, to się robi ciemno... :-( i tak do marca...
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    To nie pisz, że czekasz na poprawę pogody, tylko na koniec dniówki

a jak człowiek przyjdzie z roboty, to się robi ciemno... :-( i tak do marca...
    Na poprawę pogody też, bo jak świeci słonce, to coś tutaj przed firmą da się pstryknąc, jak jest mgła to **** zbita i widać tylko mleko :P
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czemu ten temat znalazł sie w dziale "testy sprzętu" ?? Mnie wygląda co najwyżej na hydepark...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Czemu ten temat znalazł sie w dziale "testy sprzętu" ?? Mnie wygląda co najwyżej na hydepark...
    mialem tutaj zamieścić wykresy, żeby było w odpowiednim dziale? Kupiłem nowy sprzęt, przetestowałem i zamieściłem opinie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

mialem tutaj zamieścić wykresy, żeby było w odpowiednim dziale? Kupiłem nowy sprzęt, przetestowałem i zamieściłem opinie...
    A możesz zmienić tytuł wątku na Test rozmiaru obiektywu Canon 24-70mm f/2.8 L? Bo byłby odpowiedniejszy, IMHO

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Wylądowało w "dla początkujących" bo tu lądują powtarzane, oklepane tematy. Zarówno o 5D jak i o 24-70 2.8 L jak i o nich razem już duuużo było na forum.

Zamieściłeś nie test a opinie.

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Jeśli można spytać to po ile teraz stoi body 5d?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Jeśli można spytać to po ile teraz stoi body 5d?
    http://www.allegro.pl/search.php?str...ntry=1&order=p
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów