Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Pomoc...nie łatwa decyzja

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Jeżeli chodzi o finanse to jak poczekam miesiac dluzej to bedzie mnie stać na 400D jak i 30D. Tyle teraz pytanie który i dlaczego? Z jakiego powodu? Jak juz pisałem obiektywy to inna historia ale z KIT'em nie zostane. Plany są a kiedy beda zrealizowane - nie wiem.W kazdym badz razie nie stanę w miejscu.

Bywalec Awatar GrzegorzS
    Miasto
    Warszawa-Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JiNN Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o finanse to jak poczekam miesiac dluzej to bedzie mnie stać na 400D jak i 30D.
    to weź wymacaj oba, zrób sobie krótki rachunek sumienia że będziesz w przyszłości mimo wszystko robił zdjęcia i wybieraj...
    ale osobiście stojąc przed takim dylematem brałbym 30D ;-)
    40D+BG-E2N+70-200/4L+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."

Początki nałogu Awatar ecki74
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JiNN Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o finanse to jak poczekam miesiac dluzej to bedzie mnie stać na 400D jak i 30D. Tyle teraz pytanie który i dlaczego? Z jakiego powodu? Jak juz pisałem obiektywy to inna historia ale z KIT'em nie zostane. Plany są a kiedy beda zrealizowane - nie wiem.W kazdym badz razie nie stanę w miejscu.
    I znowy wydaje mi się , ze odpowiadasz sam na swoje pytanie. Jeżeli cię stać na 30D i możesz (chcesz) poczekać to poczekaj i kup 30D. Napewno jest "lepszy" od 400D zarówno pod względem ergonomii jak i zdjęć. Ale decyzja zawsze należy do Ciebie.
    Ta różnica 700 zł to połowa ceny lepszego obiektywu niż kit np Tami 17-50. Jak do tego nie weźmiesz KIT-a to jeszcze więcej zaoszczędzisz i do 17-50 będzie Ci bliżej.
    Jednak jak zaznaczyłem wcześniej wybór nalezy do Ciebie.
    CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Uprawnienia umieszczania postów