Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Pomoc...nie łatwa decyzja

Widok wątkowy

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie Pomoc...nie łatwa decyzja

Witam na początku chciałbym sie z kazdym przywitać "hello". Czytałem juz na tym forum multum postów na temat wyboru aparatu. Jednakże zwracam sie do Was z pytaniem:

Czy kupic Eos'a 400D czy 30D?

Wiem,że tematy były lecz patrząc z perspektywy czasu juz troche mineło go od momentu gdy 400D był nowy. Teraz jest wiecej osób mających doswiadczenie w pracy na tym aparacie jak i 30D.

Dlatego chciałbym aby odpowiadały osoby ktore miały kontakt zarówno z 400D jak i 30D. Chciałbym uzyskać odpowiedzi czy i jaki lepszy,i jezeli ten to dlaczego?a dlaczego nie ten drugi? Czego oczekuje od aparaturaca w słabo oswietlonych miejscach,zdjęcia nocne...na to głownie chce zwrócić uwagę.

tylko nie najezdzajcie na mnie odrazu,ze juz był taki temat. Ponieważ jak w/w czas to doświadczenie,a doświadczenie to madre odpowiedzi.(nie spekulacje)

Na koniec dodam,ze nie zarabiam milionow i na aparat bede oszczedzał jeszcze z 2 miesiace. Dlatego tez wybór jest dla mnie taki ważny.

Dodam jeszcze ze to bedzie moja pierwsza lustrzanka i,ze obojetnie co wybiorę na początek bedzie KIT +sigma 70-300 DG APO MACRO+dodatki
    Ostatnio edytowane przez JiNN ; 15-11-2007 o 14:18

Uprawnienia umieszczania postów