Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Sposoby zarabiania będąc fotografem

Mieszany widok

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Człowieku co Ty masz do tytuły ?? Po chińsku jest?? Czy jak ..?? Nie rozumie !! A te linki to co ?? O stockach już się naczytałem jak byś przeczytał całą treść to byś zrozumiał, a nie, że mi dajesz linka gdzie każdy piszę o stockach, a podstron jest setki...
    Wątek który podlinkowałem dotyczy szeroko rozumianego zarabiania pieniędzy na fotografowaniu. Skoro nie został jak dotąd zamknięty to znaczy że właśnie tam należy pisać o swoich pomysłach i przemyśleniach związanych z zarobkowym wykorzystaniem fotografii.
    Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Sorry, ale jednak jak widać w moim profilu jestem za granicą naszego kraju, a można się domyśleć, że ktoś może być tutaj 20 lat lub inny rok, więc trzeba to jakoś zrozumieć i być wyrozumiałym oczywiście ... Staram się pisać jak najbardziej naszą polszczyzną i przestrzegać jakichś zasad, a jeżeli coś wyjdzie nie tak to nie jest powód do wytykania... Zresztą mamy tutaj forum foto, a nie gramatyczne czy ortograficzne.
    Forum jest polskojęzyczne i obowiązuje na nim polska pisownia i gramatyka. Jeżeli chciałby się tutaj wypowiedzieć lub o coś zapytać rodowity Fin czy nawet Wietnamczyk tez by go te zasady obowiązywały!
    Z mojej strony tyle na temat.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Wątek który podlinkowałem dotyczy szeroko rozumianego zarabiania pieniędzy na fotografowaniu. Skoro nie został jak dotąd zamknięty to znaczy że właśnie tam należy pisać o swoich pomysłach i przemyśleniach związanych z zarobkowym wykorzystaniem fotografii.

Forum jest polskojęzyczne i obowiązuje na nim polska pisownia i gramatyka. Jeżeli chciałby się tutaj wypowiedzieć lub o coś zapytać rodowity Fin czy nawet Wietnamczyk tez by go te zasady obowiązywały!
    Z mojej strony tyle na temat.
    Dobrze panie " ADMIN ". Jak pisałem, patrząc Twoim tokiem rozumowania i myślenia każdy każdego w każdym tekście mógł poprawiać. Gdyby administratorowi wątek się nie spodobał, to zwróciłby uwagę, a Ty jesteś tutaj od dyskusji na temat fotografii, a nie zarządzaniem forum. To, że masz tysiące postów nie uprawnia Ciebie do tego i również tyle w tym temacie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Jerzy M Zobacz posta
    Nie wiem czy Ci pomogłem, (i jak by to pracowalo w polskich warunkach) ale myślę że jest się nad czy zastanowić.
    W angielskich. Powinno być OK. Czas pokaże. Mam zamiar zacząć w lato z tym. W każdym bądź razie pomogłeś mi i to bardzo. Za co dzięki
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    Kucza 21 fajny topic (ups przepraszam TEMAT) zapodales i 3mam kciuki za realizacje! nie przejmuj sie naszymi ahtystami forumowymi oni nie potrafia rozdzielic forme zarobkowa od niedzielnego pstrykania ;-) jezeli moge dodac cos od siebie... zakladamy ze masz juz te oswietlenie i caly sprzet to koniecznie zaatakuje szkoly i przedszkola! zrob jakas oferte (legitymacyjne, portrety, retro, grupowe, kalendarze, collage itp), duze plakaty w formie reklamy, dogadaj sie z dyrektorami danych placowek i zawsze odpalaj im jakis procent od zysku, beda bardziej przychylni do Ciebie :-) jeszcze raz powodzenia!
    No narazie ze szkołami nie mam zamiaru zaczynać, ale może kiedyś. Jak pojadę do PL mam zamiar charytatywnie w jednej szkole zrobić.
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 16-11-2007 o 13:58 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów