Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
Człowieku co Ty masz do tytuły ?? Po chińsku jest?? Czy jak ..?? Nie rozumie !! A te linki to co ?? O stockach już się naczytałem jak byś przeczytał całą treść to byś zrozumiał, a nie, że mi dajesz linka gdzie każdy piszę o stockach, a podstron jest setki...
Wątek który podlinkowałem dotyczy szeroko rozumianego zarabiania pieniędzy na fotografowaniu. Skoro nie został jak dotąd zamknięty to znaczy że właśnie tam należy pisać o swoich pomysłach i przemyśleniach związanych z zarobkowym wykorzystaniem fotografii.
Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
Sorry, ale jednak jak widać w moim profilu jestem za granicą naszego kraju, a można się domyśleć, że ktoś może być tutaj 20 lat lub inny rok, więc trzeba to jakoś zrozumieć i być wyrozumiałym oczywiście ... Staram się pisać jak najbardziej naszą polszczyzną i przestrzegać jakichś zasad, a jeżeli coś wyjdzie nie tak to nie jest powód do wytykania... Zresztą mamy tutaj forum foto, a nie gramatyczne czy ortograficzne.
Forum jest polskojęzyczne i obowiązuje na nim polska pisownia i gramatyka. Jeżeli chciałby się tutaj wypowiedzieć lub o coś zapytać rodowity Fin czy nawet Wietnamczyk tez by go te zasady obowiązywały!
Z mojej strony tyle na temat.