Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: gdzie w Krakowie?

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jazzman Zobacz posta
    Trochę bez sensu z brakiem możliwości zapłacenia kartą, chodzić z 7-8 tysiącami upchanimi po kieszeniach. Juz w zasadzie w 21 wieku sklep który obraca takim towarem powinien dawać taką możliwość...
    Ale w fotopanoramie z tego co zrozumiałem można liczyć na komfort odnosnie sprawdzenia sprzętu i ewentualnej pomocy w tym zakresie, choć zamierzam wziąść notebooka. Mam do Krakowa 115km więc już nie chciał bym wrócić z niczym.

Zawsze mozesz sie umowic z Agnieszka w sklepie i zrobic jej na miejscu przelew z Banku. Nie musisz wcale tyle kasy ze soba nosic. D-Photo na Basztowej tez nie akceptuje kart. i w kilku innych sklepach tez. Co z tego ze w Foto-Plus mozesz zaplacic karta kredytowa jak do ceny ktora widzisz na wystawce musisz doliczyc 3%?
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał Awatar Jazzman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cyborg Zobacz posta
    Tu nie chodzi o numer wieku tylko o prowizję od operacji kartą. Ty za to zapłacisz?
    Co się nie robi dla dobra klienta

Wiesz zdziwienie się bierze z prostej rzeczy, w obecnych czasach wręcz za pączka można kartą zapłacić, a co dopiero przy sprzęcie wartym na przykład 12000zł.
    Wiem że operacje są płatne i koszta za to ponosi sklep więc nie mam pretensji bo wiadomo trochę wygody, a cena sprzętu skoczy do góry bo sklep musi sobie to zrekompensować.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Zawsze mozesz sie umowic z Agnieszka w sklepie i zrobic jej na miejscu przelew z Banku. Nie musisz wcale tyle kasy ze soba nosic. D-Photo na Basztowej tez nie akceptuje kart. i w kilku innych sklepach tez. Co z tego ze w Foto-Plus mozesz zaplacic karta kredytowa jak do ceny ktora widzisz na wystawce musisz doliczyc 3%?

Świetnie by było, przelew w zasadzie rozwiązywał by problem ;-)
    Ostatnio edytowane przez Jazzman ; 20-11-2007 o 18:30 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar tomek1906
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Fotopanorama to sklep gdzie trafia większość zapaleńców i zawodowców z całej małopolski, większość świetnie zorientowana, większość się targuje , większość to stali klienci, wszyscy oczekują najlepszych cen, prowizja od karty jeśli się nie mylę to około 3%, jeśli planuje się duży zakup to robi się spora kwota. Prosta sprawa.
    Byłem tam z tydzień temu, szkieł canona i nikona było sporo ale lepiej zadzwonić wcześniej. Jeśli chodzi o wybór z 3-4 sztuk to różnie z tym bywa ale nie spotkałem się z problemem żeby zwrócić słabsze szkiełko

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Agnieszka nie podbija Ci od razu gwarancji tylko masz iles tam dni na przetestowanie szkla. Jesli masz problem, cos nie tak to nie ma problemow z wymiana czy zwrotem (chociaz podejrzewam ze dla osob mieszkajacych poza Krakowem moze to byc problem) A jak juz wczesniej wspomnialem - Fotopanorama ma wydzielona czesc mini studyjna - nie ma zadnego problemu zebys i pol dnia tam spedzil i testowal swoje szklo. Niewiele sklepow w krakowie (czy w ogole jeszcze jakis jest? ) zaoferuje Ci taka mozliwosc. Ja pamietam ze byly i dni ze po kilka szkiel sobie sprawdzalem a potem jeszcze na sklepowym "laptoku" czy wszystko jest ok. Naprawde polecam, bo chociaz czasem trzeba przypomniec o szkielku czy aparacie to jak na razie nie znalazlem innego sklepu w ktorym mozna sie o cene targowac, ktory bez problemu wymienia szklo (bo niby wszedzie mozna ale inaczej to wyglada w ustach pracownikow przed zakupem a inaczej juz jak wyjdziemy ze sklepu z zakupionym szklem) , itd itd.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Dopiero zaczyna Awatar cineo
    Miasto
    Civitas Kielcensis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jazzman Zobacz posta
    A jakie doświadczenia macie ze sklepem z Karmelickiej, foto-cyfra ?
    Podłaczyłem się pod wątek, żeby nie zakładać nowego.
    foto-cyfra Jakie są Wasze opinie na temat tego sklepu?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    zamierzam podejść do tego
    http://www.allegro.pl/item315294633_..._sklep_fv.html
    Ostatnio edytowane przez cineo ; 27-02-2008 o 22:16 Powód: Automerged Doublepost
    Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód. Forrest Gump

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cineo Zobacz posta
    Podłaczyłem się pod wątek, żeby nie zakładać nowego.
    foto-cyfra Jakie są Wasze opinie na temat tego sklepu?

polecam, kupowalem tam 40d, grip, obiektywy, 580tke, ogolnie wszytsko co mam... (dzizas ile ja tam juz siana zostawilem lol) nigdy nie czekalem, moglem sobie potestowac sprzet do woli i cene zawsze wynegocjowalem...

100% polecam.
    solidna firma

co do fotopanoramy to bylem ostatnio z zamiarem zakupu 70-200 2.8 i zostalem delikatnie mowiac opuszczony przez sprzedawce w momencie kiedy pojawil sie jakis starszy pan i zaczal mowic o jakiejs wystawie foto... nagle zostalem sam na ringu...
    przykro troche, ale coz...
    Ostatnio edytowane przez ABJ ; 27-02-2008 o 22:21

Dopiero zaczyna Awatar cineo
    Miasto
    Civitas Kielcensis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ABJ Zobacz posta
    polecam, kupowalem tam 40d, grip, obiektywy, 580tke, ogolnie wszytsko co mam... (dzizas ile ja tam juz siana zostawilem lol) nigdy nie czekalem, moglem sobie potestowac sprzet do woli i cene zawsze wynegocjowalem...

100% polecam.
    solidna firma
    to lubię - konkret
    dzięki
    Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód. Forrest Gump

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów