Pokaż wyniki od 1 do 10 z 674

Wątek: 450d :)

Mieszany widok

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    ZRÓB LEPIEJ, TZN JAK RADZISZ A POTEM KRYTYKUJ !!!!!!!!!!!
    Grozisz mi? Podalem przyklad jak mozna to ulepszyc - nie trzeba otwierac plikow graficznych tylko jeden dokument w ktorym umieszczone zostana wszystkie strony. Mnie to nie interesuje poniewaz nie potrzebuje tej instrukcji!
    Poza tym nie musisz od razu krzyczec - wystarczylo grzecznie napisac abym zrobil z tego pdf'a i wrzucil na jakis serwer, sam rowniez moglbys to zrobic ale nie - lepiej krytykowac !
    Link do instrukcji w pdf'ie zeskanowanej przez karas2002.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blum Zobacz posta
    Grozisz mi? Podalem przyklad jak mozna to ulepszyc - nie trzeba otwierac plikow graficznych tylko jeden dokument w ktorym umieszczone zostana wszystkie strony. Mnie to nie interesuje poniewaz nie potrzebuje tej instrukcji!
    Poza tym nie musisz od razu krzyczec - wystarczylo grzecznie napisac abym zrobil z tego pdf'a i wrzucil na jakis serwer, sam rowniez moglbys to zrobic ale nie - lepiej krytykowac !
    Link do instrukcji w pdf'ie zeskanowanej przez karas2002.
    Nie krzyczę ani tym bardziej nie grożę. Zwróciłem Tobie tylko uwagę i widząc Twoją reakcję na nią, będę wiedzieć jak robić to w przyszłości. Na forum musisz liczyć się z słowami pochwały (dzięki za plik instrukcji C450D w pdf !!!) jak i krytyki.
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 27-04-2008 o 09:36
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów