Pokaż wyniki od 21 do 30 z 674

Wątek: 450d :)

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    (....) Tym razem mnie to nie dotyczy, więc spodziewam się odnaleźć znakomitą rozrywkę, w lekturze tego wątku
    (...)
    A Ty myślisz, że po co niektórzy (nie wyłączając mnie ) piszą na tym forum ?

Cytat Zamieszczone przez breggh Zobacz posta
    (....)
    W 450d muszą rzeczywiście dorzucić jakąś nowinkę, choć nadal jestem sceptyczny co do ISa matrycy, więc może jakieś "super" programy - przychodzi mi na myśl taki do wykrywania twarzy z funkcją "makijaż" ... albo tryb "zdjęcia ptaków", czy coś takiego...
    Będzie możliwość kręcenia filmów.

Tutaj jeszcze dla tych którzy lubią cyferki :
    Cytat Zamieszczone przez ????;)
    Live View
    Movie Mode
    DIGIC III and 14 bit processing
    ISO 3200
    Larger LCD screen
    Still 10.1 MP
    Rozważana jest stabilizacja w body (technologię już mają), która by się wyłączała po zapięciu obiektywu z IS - to jest informacja pochodząca od szefa obrazowania Canona.
    Co jeszcze ? Aha. Rozważają odpowiedź na Nikona D40 w postaci nowej wersji 350D. Podobno jest też prototyp z wizjerem EVF . Jest też przygotowana wersja 450D z matrycą 12 Mpx i odchylanym LCD ale prawdopodobnie nie będzie to wersja ostateczna.

Jeszcze jedna sprawa szczególnie dla onanistów lubiących nowości (piszę tylko tak dla infomacji, bo przecież tu takich nie ma ) - Canon od następnego modelu ma wymieniać body w klasie xxxD co 12 miesięcy .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-11-2007 o 01:49
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów