Strona 38 z 68 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 674

Wątek: 450d :)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    O, na pewno! Że wszyscy właściciele piątek i jedynek przerzucą się ciupasem na nowego trabanciaka A maj już za pasem...
    No wiesz marek z tymi 10MPx wygląda przy nim marnie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No wiesz marek z tymi 10MPx wygląda przy nim marnie .
    No dokładnie, więc jak się jeszcze okaże, że ISO w trabancie to wymiot (w sensie, że wymiata )... ceny piątek już lecą na łeb, na szyję, nie?

PS
    Żeby nie było, że całkiem zmyślam: http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=27021666
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 07-03-2008 o 23:58
    EOS - conditio sine Kwanon...

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    No dokładnie, więc jak się jeszcze okaże, że ISO w trabancie to wymiot (....)
    No na to bym mógł postawić .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

W ogóle jeszcze co do SilentMode w 40D to podobno(ba nawet instrukcja tak twierdzi!) w LV i SM nie ma zdjęc seryjnych a ja jakoś mam
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Bywalec

Domyślnie

Czy wiadomo już, chociaż w przybliżeniu, kiedy ten model pojawi się w sprzedaży? W sklepach co tydzień mówią, że będzie za tydzień.
    Canon EOS 50D + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 580EX II

pixelfreak
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Daniell Zobacz posta
    Czy wiadomo już, chociaż w przybliżeniu, kiedy ten model pojawi się w sprzedaży? W sklepach co tydzień mówią, że będzie za tydzień.
    Tez jestem tego ciekaw, zastanawiam sie czy brac 400d, czy czekac na 450.

pmiazga
    Guest

Domyślnie

Kto mi wyjaśni jak to jest z gripem? Uparcie w sklepach internetowych twierdzą, że będzie to grip od 400D . tylko jakim cudem tak ma być jak do 450d są calkiem nowe baterie o innym ksztalcie i innej pojemności. ktoś posiada jakieś info ?

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmiazga Zobacz posta
    Kto mi wyjaśni jak to jest z gripem? Uparcie w sklepach internetowych twierdzą, że będzie to grip od 400D . tylko jakim cudem tak ma być jak do 450d są calkiem nowe baterie o innym ksztalcie i innej pojemności. ktoś posiada jakieś info ?
    Całkiem nowy grip BG-E5:
    http://www.dpreview.com/news/0801/08...50dchanges.asp - na dole.
    Kapitan Wagner

pmiazga
    Guest

Domyślnie

no ok, tylko skąd ta informacja o gripie za 400D ? nie rozumiem tego. jakaś cena - choć pewnie przypuszczam ,że będzie to jakieś 300zl.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmiazga Zobacz posta
    no ok, tylko skąd ta informacja o gripie za 400D ?
    Spytaj autorów tych [dez]informacyj?

Strona 38 z 68 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów