Ostatnio edytowane przez Sproqet ; 01-03-2008 o 13:07
---------------------------
stopka
mylisz sierozumiem ... znaczy się masz 350D i czekałeś na niewiadomo co 450D .. klasyk wogóle ... liczyłeś na to ze 450D bedzie jak 40D ... a tu zaskoczenie bo to w sumie nadal linia XXXD i nie spełnia wszystkich pokładanch oczekiwań bo juz się czlowiek obył i wie w czym róznica....nigdy nie czekalem na 350D bo widzac co jest w 400D domyslilem sie ze 450D ni bedzie niczym specjalnym, mialem zamiar kupic 30ke ale padlo na 40ke, coprawda umiejscowienie przyciskow mi nie bardzo odpowiada ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia, za to nadrabia parametrami ktore sa faktycznie do wykorzystania ...
Vitez jesli to pozwoli Ci spac spokojnie to mnie banuj, moj swiat sie tym nie zawali tylko nie widze powodu![]()
W przyszłym tygodniu ma już być dostępny. Ja chyba jednak będę sie starał sprowadzić 40D z USA. Ceny u nich są o wiele niższe.
tylko nie zapomnij o braku gwarancji i oplatach celnych :P
laczne koszty celne w raz z vatem to niecale 50% wartosci przewozonego sprzetu :P No chyba ze masz kogos kto siedzi w stanach ponad rok i ma prawo do tzw. mienia przesiedlenczego a aparat Ci przywiezie jako takowe to nie placisz grosza![]()
No wlasnie na taka opcje sie czaje![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
co w UE tak, ale mowa o sciaganiu sprzetu ze stanowazja i stany sa objete wyzszymi oplatami niz handel wewnatrz-europejski jesli chodzi o elektronike, dlatego mimo niskiej ceny dolara nie oplaca sie tak bardzo import zza oceanu jesli chcesz to robic legalnie
![]()