im czesciej go zmieniasz tym lepiej chyba powinienes wiedziec na jakiej wartosci w danej chwili jest ?:>
im czesciej go zmieniasz tym lepiej chyba powinienes wiedziec na jakiej wartosci w danej chwili jest ?:>
Wiesz ja się już zgubiłem jaką tezę Ty próbujesz udowodnić? Po prostu tak krytykujesz z wewnętrznej potrzeby? Jeśli ten aparat Ci tak nie leży to po kiego czorta poświęcać mu tyle czasu na opowiadanie ile to rzeczy Ci w nim nie pasuje?
A co ma grzebanie w menu do wyświetlacza?
Mylisz się. Praktyka pokazuje, że im częściej się zmienia tym trudniej zapamiętać i wtedy ISO w wizjerze na stałe bardzo się przydaje.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 29-02-2008 o 22:57
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Na życzenie Kolegi Canon powinien wypuścić wersję 450D, w której w wizjerze wyłącza się wyświetlanie wartości przysłony podczas pracy w trybie Av i czasu w trybie Tv.
No i oczywiście, obie te wartości powinien wyłączać w trybie M.
EOS - conditio sine Kwanon...
No niestety juz nie stac mnie na zmiane, jedzie do mnie 40D a 350ka w zupelnosci mi wystarczy jako zapasowe body![]()
Panowie ja poprostu chce sie z Wami podzielic tym co uwazam za glupie rozwiazanie w tym modelu, kazdy bzdet cieszy jesli w danej serii pojawia sie wieksze zmiany ale nie widze powodu zeby sie nad tym onanizowac![]()
Taka sama sytuacja jest miedzy 30D a 40D, z tym ze w obu nie ma wkurzajacych mnie najbardziej brakow ktore za to byly w 400D i zostaly przeniesione do 450D ...
Ogolnie wychodze z zalozenia ze jesli ktos kupuje entry levela to nie stac go na cos z sredniej klasy albo nie jest mu to potrzebne, a jesli tak to lepiej zainwestowac to 1000zl w chociaz jeden dobry obiektyw a nie smigac z turbo wypasionym body z podpietym do niego kiciorem ktorego jakosc powyzej 30mm zna chyba kazdy uzytkownik canona![]()
rozumiem ... znaczy się masz 350D i czekałeś na niewiadomo co 450D .. klasyk wogóle ... liczyłeś na to ze 450D bedzie jak 40D ... a tu zaskoczenie bo to w sumie nadal linia XXXD i nie spełnia wszystkich pokładanch oczekiwań bo juz się czlowiek obył i wie w czym róznica....
ile kolega ma lat? bo mnie to juz niezbyt grzecznie ciekawi? .... zastanawiajac się właściwie żadna z odpowiedzi nie jest korzystna ....
---------------------------
stopka