Jak dla mnie dozucili kilka gratisow do skopanej pod wzgledem ergonomicznym puszki ... sorry ale po grzyba komu wiekszy LCD ktory jest wpakowany tam kosztem dodatkowego wyswietlacza ... (to chyba najwiekszy blad jaki 450D odziedziczyl po 400D), 2mpx wiecej? po co to komu? wiecej szumu z bardziej wyzylowanej matrycy ... jesi ktos potrzebuje sprzetu do zdjec ktore trafia na planaty rozmiaru a1 lub wieksze nie bedzie kupowal amatorskiego lustra ... super AF? ha! w warunkach w jakich pracuje 350ka kumpel z 400D sie skichal i jechal na manualu, potem kupil 40D i powtorzyl swoj wyczyn ... jesli nie potrafisz opanowac swojego sprzetu to zadna nowosc techniczna nie pomoze,... innymi slowy mam wrazenie ze canon poszedl z tym aparatem w slady nikona i d40/x ... duzo gadania, wiecej sciemniania, malo konkretnych rozwiazan technicznych ... pewnie dzial marketingu spedzil nad nim wiecej niz inzynierowie :P
350D albo xxD (lub xD ) ... 400 i 450d w moim mniemaniu nie istnieja :P a chwalic sie tym ze mam nowy sprzet chyba nie mam komu bo i tak bedzie (ale wielki obiektyw :O ) wiec onanizm sprzetowy musze schowac w kieszen