Strona 20 z 68 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 674

Wątek: 450d :)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Zauważyliście, że ten sprzęt ma programowalny przycisk "direct print"?
    Jak przeczytałem tą informację to mi się przypomnaiło że w moim aparacie też taki button istnieje Niestety nie da rady go zaprogramować.
    Powiem Ci że jak na C to to jest przełom na miarę wprowadzenia bagnetu EF .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jaki ma sens live view w lustrzance? Gdyby wyświetlacz był odchylany do góry dla ułatwienia kadrowania w niewygodnych pozycjach to miałoby to sens.
    S3 IS

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PawelX Zobacz posta
    Jaki ma sens live view w lustrzance? Gdyby wyświetlacz był odchylany do góry dla ułatwienia kadrowania w niewygodnych pozycjach to miałoby to sens.
    IMO spłycasz sprawę tylko do jednej kwestii. Jest wiele sytuacji gdzie LV może się bardzo przydać bez odchylanego wyswietlacza.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    IMO spłycasz sprawę tylko do jednej kwestii. Jest wiele sytuacji gdzie LV może się bardzo przydać bez odchylanego wyswietlacza.
    Co nie zmienia faktu, że z odchylanymk lub okręcanym LV mialo by jeszcze większy sens
    analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bieda Zobacz posta
    Co nie zmienia faktu, że z odchylanymk lub okręcanym LV mialo by jeszcze większy sens
    Bezapelacyjnie jest to przydatna rzecz .
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CamelXP Zobacz posta
    nie no, ja cię proszę ...
    już myślałem, że na serio człowiek potrafi na siłę znaleźć jakąś wadę.. tym bardziej że już widziałem na tym forum, ze ktoś pytał , czy da się tę diode wyłączyć/odłączyć

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PawelX Zobacz posta
    Spróbuj... a zobaczysz 8) .

Zobacz jak wiele kompaktów nie ma odchylanego LCD a podgląd na żywo mają... jaki sens?

Mi sie przydał już w dwóch sytuacjach:
    - koncert, zdjęcia znad tłumu (mimo nie odchylanego LCD i tak wiele da się zobaczyć i skadrować)
    - zdjęcia krajobrazowe i nocne na statywie - cholernie wygodnie się kadruje, podejrzewam że przy makro ze statywu jeszcze wygodniej by się kadrowało i tym bardziej ostrzyło ręcznie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No na pewno daje.

A przy odchylanym można jeszcze po kowbojsku z biodra. Bez odchylanego chyba ciężko.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

O! jest też w wersji srebrnej. Ale wypas :-)

http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=16303

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    - koncert, zdjęcia znad tłumu (mimo nie odchylanego LCD i tak wiele da się zobaczyć i skadrować)
    z ciekawosci, jak wtedy ostrzysz?

dla mnie LV, w formie z 40d ma sens jedynie przy macro i ostrzeniu manualami.

Strona 20 z 68 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów