czyli 450d bedzie cos koło tego kosztował, ale moze Canon bedzie zwracał cześć zapłaty jak to było z 400d
czyli 450d bedzie cos koło tego kosztował, ale moze Canon bedzie zwracał cześć zapłaty jak to było z 400d
A kiedy będzie można realnie dorwać go w łapska? Dzisiaj niby premiera, a do sprzedaży kiedy wejdzie?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ceny startowe podane przez Canon Polska: 2700zł 450D body, 3200zł 450D+18-55 IS.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 26-01-2008 o 11:33 Powód: Automerged Doublepost
Vitez Ceny startowe podane przez Canon Polska: 2700zł 450D body, 3200zł 450D+18-55 IS
To ja chyba wole kupic body 30D za 2950zł ;D
Ostatnio edytowane przez szajbz ; 26-01-2008 o 11:46
a ja sie zastanawiam czy lepiej za tansze pieniadze kupic 400d czy poczekac na 450d za jakby nie patrzec wyzsza cene...
To bedzie moja pierwsza lustrzanka wiec mam dylemat i szczerze mowiac nawet za bardzo sie nie znam na tym...
Az taka przepasc jest miedzy tymi aparatami, ze warto dokladac kilkaset zlotych?