Gwarancja Canon Polska i Canon Europe to dwie rozne rzeczy. Dlaczego czasem serwisuje sklep ? A bo oryginalna fakture zakupu np. 10 sztuk i dlatego moze oddac do serwisu, a Ty nie, bo masz druk sklepowy :-) Wada gwarancji sklepowej polega na tym, ze jak sklep padnie to razem z nim gwarancja.
A dlaczego tak malo sprzetu w Polsce jest z gwarancja Canon Polska, to pytanie do Canon Polska :-) A ma juz ktos 450D z polska gwarancja ?
Ja mam![]()
Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX II
Chcialbym do swojej 450-tki (KIT) dokupic jakiegos dobrego zooma. Jaki obiektyw polecacie? Dodam ze moge wydac do 1500 zl. Hmmm... przeczytalem juz tyle testow obiektywow ze mam totalny chaos w glowie.![]()
Ja też kupiłem 450d i nie mialem Polskiej instrukcji a kupilem z Polskiej dystrybucji.W Canonie tez jej nie mają.podobno nie dokladali instrukcji ale maja ja dać za ok 2 tygodnie ( za tyle mi powiedziano że dostaną je od canona ) sam to chciałem potwierdzić i do nich zadzwoniłem ( na Żelazną ) i powiedzieli mi to samo że za ok 2 tygodnie będą i kosztuje 150 zł.A z ciekawości-czy w aparatach z niepolskiej dystrybucji mają polskie menu ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Canon 70-300 is.Poczekaj-dołóż i będziesz zadowolony.
Ostatnio edytowane przez wojtek_j ; 23-04-2008 o 00:08 Powód: Automerged Doublepost
7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
Tak jest w pelni spolszczony i nie tylko nasz jezyk jest dostepny. Dodam ze kupilem w angli z angielskiej dystrybucji.
Witam ja kupiłem na allegro (moim zdaniem z polskiej dystrybucji). Mam menu w języku polskim, instrukcję po polsku, czesku, słowacku i węgiersku. Gwarancja Canon Polska.
Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX II
>>Czy dobrze rozumiem że za polska instrukcję chcą 150zł ?
A jest na to CashBack ? :-)