Pokaż wyniki od 1 do 10 z 674

Wątek: 450d :)

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

No to ciekawe rzeczy piszecie, bo mi powiedzieli, ze gwarancja jest realizowana albo przez sklep, albo przez Canon Polska. To ze daja swoja gwarancje jest malo istotne, wazne czy ta gwarancja jest respektowana przez serwis Canona. W niektorych serwisach wystarcza czasem tylko dowod zakupu (np. z supermarketow czy z Empiku).

Bren
    Guest

Domyślnie

To prawda jak kupujesz sprzęt przykładowo w Media Markt i ci się psuje to idziesz do nich z paragonem albo karta gwarancyjną i oni realizują serwis. Nie znam się na tym dokładnie mam tylko nadzieje ze nie będę musiał dowiadywać sie jak działa serwis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fotos Zobacz posta
    No to ciekawe rzeczy piszecie, bo mi powiedzieli, ze gwarancja jest realizowana albo przez sklep, albo przez Canon Polska. To ze daja swoja gwarancje jest malo istotne, wazne czy ta gwarancja jest respektowana przez serwis Canona. W niektorych serwisach wystarcza czasem tylko dowod zakupu (np. z supermarketow czy z Empiku).
    Nie wiem gdzie kupowałeś aparat. Ja rozmawiałem dzisiaj z osoba z Foto Oscar która powiedziała, że "ich" gwarancja nie jest honorowana przez serwis Canona w Polsce. Oczywiście jeśli kupiłeś aparat w polskiej dystrybucji to możliwe, że gwarancję możesz realizować przez sklep czyli nie ty oddajesz do serwisu tylko sklep oddaje aparat do serwisu.

Początki nałogu

Domyślnie

>>Nie wiem gdzie kupowałeś aparat

Nic tam nie kupilem, ale tez rozmawialem. Jeden sklep - dwie gwarancje ??? Czasem tak bywa, moze ktos jeszcze tam kupowal i moze potwierdzic. Na razie i tak czekaja na dostawe, ale warto dokladnie dopytac, w sumie to jest do nich kawalek z Centrum, glupio jechac i dostac co innego.

Bren
    Guest

Domyślnie

Aparat oddaje do nich. Oni zajmują się serwisem. Być może mają jaką umowę z hurtownią która oddaje te aparaty do serwisu. Znajomy kupował w hurtowni Rimex zdaje sie to też dostał gwarancje ale tej hurtowni czyli przez nią aparat jest serwisowany.
    Zastanawiam się po co robią takie problemy z tymi gwarancjami skoro producent jest jeden i wszystko idzie z Japonii.

Uprawnienia umieszczania postów