Pokaż wyniki od 1 do 10 z 674

Wątek: 450d :)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukast Zobacz posta
    Zastanawiam się skąd tę cenę wziąłeś ?(2444zł) W tym sklepie KIT 450D kosztuje aktualnie 2629zł ? (http://www.fotooskar.com.pl/) Chyba że to nie ten sklep ? Chcę go kupić, ale szukam gdzie najtaniej.
    Ta firma na allegro ma aukcje i właśnie sprzedaje w cenie 2444 PLN. Zastanawia mnie tylko czy ten aparat jest z polskiej dystrybucji (Canon Polska) i czy jest Polska gwarancja, którą uznaje serwis Canona w Polsce.

lukast
    Guest

Domyślnie

Tutaj pytanie do Bren, który własnie chyba tam kupił czy ten aparat jest z Polskiej dystrybucji itd ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukast Zobacz posta
    Tutaj pytanie do Bren, który własnie chyba tam kupił czy ten aparat jest z Polskiej dystrybucji itd ?
    Już się dowiedziałem. Aparat nie jest z polskiej dystrybucji tylko jest sprowadzany. Gwarancja jest "sklepowa" na 12 miesięcy.

lukast
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XGrzesX Zobacz posta
    Już się dowiedziałem. Aparat nie jest z polskiej dystrybucji tylko jest sprowadzany. Gwarancja jest "sklepowa" na 12 miesięcy.

No to szkoda...

Czy ktoś może polecić jakiś sprawdzony sklep w którym aparat dostępny jest "od ręki" no i z polskiej dystrybucji ?? No i dodatkowo jak najtaniej ?

Bren
    Guest

Domyślnie

Aparat prawdopodobnie jest sprowadzany bo ma instrukcje po włosku francusku niemiecku i angielsku. Ale aparat ma wgrane polskie menu. Sklep wystawił mi paragon oraz gwarancje 12 miesięcy oddzielnie na body i oddzielnie na obiektyw. Podejrzewam że w tak dobrej cenie trudno będzie znaleźć aparat z polskiej dystrybucji.
    Soft jest po angielsku.
    A cena dotyczy aukcji na allegro.

lukast
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bren Zobacz posta
    Aparat prawdopodobnie jest sprowadzany bo ma instrukcje po włosku francusku niemiecku i angielsku. Ale aparat ma wgrane polskie menu. Sklep wystawił mi paragon oraz gwarancje 12 miesięcy oddzielnie na body i oddzielnie na obiektyw. Podejrzewam że w tak dobrej cenie trudno będzie znaleźć aparat z polskiej dystrybucji.
    Soft jest po angielsku.
    A cena dotyczy aukcji na allegro.
    Masz rację - takiej ceny nigdzie indziej nie znajdę.
    Z drugiej strony - z polskiej dystrybucji mogę go mieć za 2599. No i mam dylemat - czy te 150zł z hakiem warte jest tego..

Bren
    Guest

Domyślnie

Twój wybór Foto oskar to jest znanym w okolicy sklepem bo zrobiłem krótki wywiad. Sporo sklepów tak działa że są pośrednikami w sprzedaży i serwisie bo kumpel tak samo kupował ten aparat i tez hurtownia mu wystawiła gwarancje.
    W każdym razie mam ich gwarancje plus paragon z numerami seryjnymi więc podstawy w razie czego mam. A za te 200 zł kupiłem sobie szybka 8 GB karte i futerał

Uprawnienia umieszczania postów