Pokaż wyniki od 1 do 10 z 674

Wątek: 450d :)

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukast Zobacz posta
    Za taką odpowiedź temu Panu już dziękujemy. Pasuje jak ulał przypis "forumowy MĄDRALA".

I za wszystkie inne równie złośliwe odpowiedzi też...

Czy naprawdę tak trudno o trochę życzliwości ? Zapytałem o opinie na temat możliwości kształtowania się cen, a nie o fakty. Faktów nikt nie zna, ale spekulować na podstawie danych historycznych zawsze próbować można. Nie wiem jak szybko spadała cena 400D zaraz po premierze, domyślam się że może to być pewną wskazówką.
    Ale to z życzliwości . Na prawdę . Nikt nie powie Ci odpowiedzialnie co będzie za kilka miesięcy. Widzisz co się dzieje; dolar leci na pysk, w USA sytuacja gospodarcza niestabilna, ceny ropy szaleją. Wszystko się może zdarzyć. Jeśli ten aparat Ci w tej chwili potrzebny to go kupuj, a nie zastanawiaj się czy Ci się to opłaca. To nie Akcje ani fundusze inwestycyjne - to dużo milsza rzecz mieć taki aparat .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

lukast
    Guest

Domyślnie

Dziękuję za odpowiedź.

Nie chodziło mi o to żeby ktoś mi powiedział odpowiedzialnie co będzie, ale bardziej o coś takiego co zapodał blum

Aparat tak czy siak kupię - po prostu zastanawiałem się czy zaraz po premierze rynkowej cena nie jest troszkę zawyżona i może warto troszkę poczekać, ale patrząc na stronkę bluma cena raczej sama z siebie za szybko nie spadnie (no chyba że tak jak mówisz, poleci dolar jeszcze bardziej w dół).

Uprawnienia umieszczania postów