Strona 43 z 68 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 674

Wątek: 450d :)

MQover
    Guest

Domyślnie

Maly tescik 450-tki. Niestety tylko w wersji Japan.

http://bcnranking.jp/news/0803/080319_10171p1.html

MQover
    Guest

Domyślnie

Sorki ze pisze drugi post pod rzad ale znalazlem kolejne kilka fotek z 450-ki.

http://forums.popphoto.com/camera/bo...read.id=187804

virtuss
    Guest

Domyślnie

no jak dla mnie, to juz sie zdecydowalem.., nie biore 40D..
    czekam cierpliwie na 450D.., wydaje mi sie ze to dobry ruch po wszystkich samplach ktore widzialem..

pzdr,
    Paweł Niezgoda

Mishka
    Guest

Domyślnie

Ja własnie planuje przesiadkę z G6 na 450D i cierpliwie czekam, na komputronik.pl jest napisane ze wysyłki towaru 8 kwietnia.

MQover
    Guest

Domyślnie

Jestem aktualnie w anglii i tutaj na niego poluje ale niestety jak narazie tylko zamowienia mozna skladac. W kazdym sklepie sa inne daty, poczawszy od 8 do 21 kwietnia ale z tego co ostatnio pisza to ma byc w drugim tygodniu kwietnia, wiec prawdopodobnie wlasnie tego 8-go. juz sie nie moge doczekac. Mam juz na oku BODY za 449 funtow ale zobaczymy czy ta cena sie nie zmieni jak 450-ka wreszcie trafi na pólki sklepowe. Oby nie.

virtuss
    Guest

Domyślnie

a jestes moze w londynie ?
    jezeli tak to daj znac w ktorym sklepie ma byc za taka kaske..., bo wszedzie widzialem ja drozej..

pzdr,
    Paweł
    Paweł Niezgoda - Fotografia ślubna, ciąża, chrzest

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez virtuss Zobacz posta
    jezeli tak to daj znac w ktorym sklepie ma byc za taka kaske..., bo wszedzie widzialem ja drozej..

pzdr,
    Paweł
    http://www.camerapricebuster.co.uk/prod635.html
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Sorki ze pisze drugi post pod rzad ale znalazlem kolejne kilka fotek z 450-ki.

http://forums.popphoto.com/camera/bo...read.id=187804

no jak dla mnie, to juz sie zdecydowalem.., nie biore 40D..
    czekam cierpliwie na 450D.., wydaje mi sie ze to dobry ruch po wszystkich samplach ktore widzialem..
    Nie wiem czy niektorzy zauważyli ale te sample to nie są do końca sample prosto z puszki. Po wpisach ver. english można się doczytać,że cześć zdjęć została w jakimś tam stopniu podkręcona.Kolorki itp. Ja z opinią wolałbym się wstrzymać aż będzie można zobaczyć sample prosto z aparatu a nie po softwarowym podkręcaniu To nie odwzorowuje 100% pracy aparatu.

MQover
    Guest

Domyślnie

pzdr,
    Paweł
    Paweł Niezgoda - Fotografia ślubna, ciąża, chrzest
    Nie, jestem w Bradford ale wlasnie na tej stronie co podal "kolekcjoner" znalazlem za taka kaske. Ale nic pewnego z ta cena, moze to jakas podpucha tylko. Narazie czekam cierpliwie na pojawienie sie 450-tki a pozniej bede myslal za ile kupic. :P

Domyślnie

Witam!

Również myślę o zmianie puszki i bardzo prawdopodobne że bedzie to 450D.
    Zgadzam sie iż należy uzbroic sie w cierpliwość bo nie wiadomo czy Canon z czymś nie przedobrzy i pierwsze sztuki będą wracać...Myślę że tak po dwóch miechach od pojawienia się w sprzedaży u szanującego się allegrowicza, będę go brał.

P.S Ma ktos adresy sklepów Jessops w UK, jakiś podział miastami?
    może ten link pomoże: klik

Pzdr!
    Ostatnio edytowane przez lokowaty ; 29-03-2008 o 01:04
    7D, C 18-55 IS, T 70-300 VC USD
    fotki

Strona 43 z 68 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów