Jedno jest pewne. 500D nie będzie miał większego wyświetlacza.No chyba że oświeci jasność wielka Japońców i powiększą trzycyfrową puszkę.
Jedno jest pewne. 500D nie będzie miał większego wyświetlacza.No chyba że oświeci jasność wielka Japońców i powiększą trzycyfrową puszkę.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
I już jest. Plusy w porównaniu do 400d to na pewno pomiar punktowy i live view, może lepsze wykonanie (guma), matryca +2 Mpix (niekoniecznie), Procesor DIII. Nie rozumie przejścia Canona na karty SD. Czekam na testy bo wymienione zmiany poza dwoam pierwszymi są raczej kosmetyczne.
cytuje za optyczne.pl:
"mieliśmy okazję rzucić okiem na Canona 450D. ..ciach.... To co rzuciło się w oczy to jakość zdjęć przy wysokich czułościach (przypomnijmy, że maksymalnie można ustawić 1600 ISO). Szumy w niedoświetlonych obszarach bardzo mocno dają o sobie znać. Mamy nadzieję, że jakość zdjęć w finalnej wersji nieco się poprawi. W przeciwnym wypadku włożenie 12.2-megapikselowej matrycy do tego aparatu będzie jedną z większych pomyłek Canona"
P.S. Wygląda na to że jak narazie to Canon idzie na dno.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez albercikk ; 25-01-2008 o 10:36
C - lustra, szkła i błysk
W!
Canon w tym segmencie konkuruje z Nikonem DXX i nie wiem czy ktos widzial na iso 800 zdjecia z N D40, to jest dopiero mega szum. Nioe ma czego wymagac, bardzo dobrze bedzie sie ta nowa puszka sprzedawac w tym najnizszym segmencie.
Zdrowko
Jedno mnie dziwi i generalnie uwazam to za bzdure. 450d ma kompensacje ekspozycji +/- 3EV tak ? no to czemu do ku..rde jasnej anielki drabinka w wizjerze jest +/- 2 EV
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
moze sie zmienia wraz z przestawianiem - dodatkowy "animowany bajer"
Juz do kupienia w www.jessops.com cena : samo body Ł599
body + kit z IS Ł679
To ja chyba wole 30d
Powinni zrobić małego psikusa i w nowym gripie dać... AF-ON![]()