Strona 59 z 68 PierwszyPierwszy ... 9495758596061 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 674

Wątek: 450d :)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karas2002 Zobacz posta
    Ja fotografując i przez wizjer i na LV nie widzę różnicy robiąc z IS i bez IS. Efekt jest dopiero na zdjęciu.
    Rób na 55mm, poruszaj lekko aparatem tak jakby ci ręka drżała, wciśnij spust do połowy i/lub spróbuj złapać ostrość.
    A poza tym popraw podpis bo nie ma takiego szkła jak 15-55 IS kit.

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

czemu mi nie działa ustawianie ostrości w trybie live view?Może mi ktoś łopatologicznie wytlumaczyć jak tą ostrość złapać?Włączam aparat,naciskam SET i??
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Trzymasz do pipniecia odpowiednik przycisku "af on" - czyli jak wywnioskowalem ze wczesniejszych postow w 450d naciskasz gwiazdke "*".

Instrukcji nie masz?

lukast
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bren Zobacz posta
    Witam,
    ap ropo canon 450d i ceny polecam firme foto-oskar kupiłem u nich komplet z kit-em za 2444 zł. I już sie nim bawie Nie ukrywam że jestem noobem jeśli chodzi o lustrzanki cyfrowe ale szybko się uczę, aha i jest to mój pierwszy post więc prośba o wyrozumiałość:-)

Mam tylko pytanie jaki byście mi polecili obiektyw żeby dobrze dawał sobie rade w pomieszczeniach zamkniętych. Biorę pod uwagę różne firmy i nie będę oszukiwał że interesuje mnie również cena bo na dużo na razie sobie pozwolić nie mogę. Myślałem o Canon EF 50mm f/1.8 II.

Zastanawiam się skąd tę cenę wziąłeś ?(2444zł) W tym sklepie KIT 450D kosztuje aktualnie 2629zł ? (http://www.fotooskar.com.pl/) Chyba że to nie ten sklep ? Chcę go kupić, ale szukam gdzie najtaniej.

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Trzymasz do pipniecia odpowiednik przycisku "af on" - czyli jak wywnioskowalem ze wczesniejszych postow w 450d naciskasz gwiazdke "*".

Instrukcji nie masz?
    Jak bym miał to bym nie zawracał wam glowy.Już doszedłem sam.W ustawieniach wlasnych miałem wyłączoną funkcję ostrości.Dzięki za odp.
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukast Zobacz posta
    Zastanawiam się skąd tę cenę wziąłeś ?(2444zł) W tym sklepie KIT 450D kosztuje aktualnie 2629zł ? (http://www.fotooskar.com.pl/) Chyba że to nie ten sklep ? Chcę go kupić, ale szukam gdzie najtaniej.
    Ta firma na allegro ma aukcje i właśnie sprzedaje w cenie 2444 PLN. Zastanawia mnie tylko czy ten aparat jest z polskiej dystrybucji (Canon Polska) i czy jest Polska gwarancja, którą uznaje serwis Canona w Polsce.

lukast
    Guest

Domyślnie

Tutaj pytanie do Bren, który własnie chyba tam kupił czy ten aparat jest z Polskiej dystrybucji itd ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukast Zobacz posta
    Tutaj pytanie do Bren, który własnie chyba tam kupił czy ten aparat jest z Polskiej dystrybucji itd ?
    Już się dowiedziałem. Aparat nie jest z polskiej dystrybucji tylko jest sprowadzany. Gwarancja jest "sklepowa" na 12 miesięcy.

lukast
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XGrzesX Zobacz posta
    Już się dowiedziałem. Aparat nie jest z polskiej dystrybucji tylko jest sprowadzany. Gwarancja jest "sklepowa" na 12 miesięcy.

No to szkoda...

Czy ktoś może polecić jakiś sprawdzony sklep w którym aparat dostępny jest "od ręki" no i z polskiej dystrybucji ?? No i dodatkowo jak najtaniej ?

Bren
    Guest

Domyślnie

Aparat prawdopodobnie jest sprowadzany bo ma instrukcje po włosku francusku niemiecku i angielsku. Ale aparat ma wgrane polskie menu. Sklep wystawił mi paragon oraz gwarancje 12 miesięcy oddzielnie na body i oddzielnie na obiektyw. Podejrzewam że w tak dobrej cenie trudno będzie znaleźć aparat z polskiej dystrybucji.
    Soft jest po angielsku.
    A cena dotyczy aukcji na allegro.

Strona 59 z 68 PierwszyPierwszy ... 9495758596061 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów