W Saturnie byly conajmniej trzy sztuki do wziecia. Nie podam ceny bo nie sprawdzilem.
W MM sprzedaja na sztuki ten nowy kitowy obiektyw, niestety sporo chca 799
W Saturnie byly conajmniej trzy sztuki do wziecia. Nie podam ceny bo nie sprawdzilem.
W MM sprzedaja na sztuki ten nowy kitowy obiektyw, niestety sporo chca 799
Cena w Saturnie 2999zł, w Gdańsku jest przynajmniej 9 szt.
W większkości Media Markt w Polsce ten aparat jest już dostępny od ręki. Np. w obydwu Poznaniach maja po 10 sztuk na stanieKto pierwszy ten lepszy...
W sklepie http://www.fotoaparaciki.pl/ jest do dostania za 2799,-
Moje pierwsze uwagi są takie, że aparat jest ciekawą propozycją na pierwszą lustrzankę. O tej jakości zdjęć Sony A350 może śnić, obiektyw jest zaskakująco poprawny a "powolne ostrzenie" przy podglądzie na żywo działa bezbłędnie.
FOTOINKWIZYTOR
heh.., dyskusji na temat 40D czy 450D bylo juz duzo..
I jeden i drugi aparat ma zalety. Ja bym wcale nie stawial 40D duzo wyzej niz 450D (ma lepszego AF i robi wiecej zdjec).., Lepszy AF pewnie kazdego zadawala.., a co do szybkosci zdjec to juz kwestia indywidualna.
Jakos zdjec obu porownywalna.., a nawet co widac na samplach.., iso 1600 w 450D jest lepsze. (do tego poreczniejszy.., wiem wiem kwestia dyskusyjna.., LV z focusem przez contrast detection)..., itd.
nie ma sensu sie rozpisywac.., ani klocic ktory lepszy..
Dla jednego ten dla innego tamten. Oba to super aparaty.
Wiec mowienie ze branie 450D jest bez sensu.., to dopiero bez sensu gadanie..
Nie mówię, że branie 450 jest bez sensu, tylko pozycjonowanie cenowe jest zdeczko bez sensu![]()
mathom - ale 450D to jest nowośćwięc początkowa cena jest trochę zawyżona. Za jakiś czas się wyrówna. A tak naprawdę to 40D jest teraz po prostu tanie, dużo tańsze niż 20d i 30D (zwłaszcza, że to cały czas świeży aparat!) No i jakby nie patrzeć to cena 40D w bardzo krótki czasie spadała o ok. 1500 zł...
Canon 855D + 8-200mm f4