Strona 9 z 58 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 674

Wątek: 450d :)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyszekjan Zobacz posta
    Zmiana karty na SD to nietrafiony pomysł. Przy zmianie puszki trzeba ponosić dodatkowe koszty.
    e tam. kazda przesiadka kosztuje, a SD to najmniejszy pikuś. CF dorzucisz jako gratis sprzedajac stara puszke by szybciej poszla, a SD sa dwa razy tansze od CF wiec nie ma tragedii. Przesiadka z 400D na 450D to ponoc takze koniecznosc zmiany gripa, gdyz ten ma byc inny, wiekszy (wiec z 400/350d nie wsadzisz). Patrzac na ceny SD i parametry tych kart uwazam ze to dobre posuniecie. + to ze w wiekszosci nowych laptopow masz wejscie na SD.

Bywalec
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luft Zobacz posta
    Przesiadka z 400D na 450D to ponoc takze koniecznosc zmiany gripa, gdyz ten ma byc inny, wiekszy (wiec z 400/350d nie wsadzisz).
    Na to wygląda że zapas akumulatorków też do wymiany (nowe mają być pojemniejsze/bardziej wydajne)
    7D/400D/C 10-22/C 24-105 L IS/C 100-400 L IS/430EX/Sherpa 600R/oraz wyrób statywopodobny

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alfsky Zobacz posta
    Na to wygląda że zapas akumulatorków też do wymiany (nowe mają być pojemniejsze/bardziej wydajne)
    Na starych LV nie pociągnąłby długo. Ciekawe jak szybko Chińczycy wypuszczą tanie zamienniki... Tydzień, dwa?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Na starych LV nie pociągnąłby długo. Ciekawe jak szybko Chińczycy wypuszczą tanie zamienniki... Tydzień, dwa?
    hehe, pojawia sie szybciej niz nowe 450D w pułkach. moze nawet juz sa (jesli akumlatorki sa uzywane juz obecnie w innych sprzetach)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

http://cweb.canon.jp/camera/eosd/kis...sample1_j.html
    http://cweb.canon.jp/camera/eosd/kis...sample2_j.html
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nie jest chyba tak źle z szumami.
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 24-01-2008 o 11:40 Powód: Automerged Doublepost

SLIWKA
    Guest

Domyślnie

Myśląc logicznie i ekonomicznie warto kupić teraz puszkę 400D, ponieważ są spekulacje iż C robi miejsce na rynku dla czegoś zupełnie taniego, dlatego też pchnął 400D do przodu i będzie kosztował ok 2500zł natomiast za 1700 zł dostaniemy jeszcze dziś 400D natomiast "jutro""okrojona wersję 400D np EOS 250D który będzie konkurował bezpośrednio z zaawansowanymi kompaktami idt.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SLIWKA Zobacz posta
    Myśląc logicznie i ekonomicznie warto kupić teraz puszkę 400D, ponieważ są spekulacje iż C robi miejsce na rynku dla czegoś zupełnie taniego, dlatego też pchnął 400D do przodu i będzie kosztował ok 2500zł natomiast za 1700 zł dostaniemy jeszcze dziś 400D natomiast "jutro""okrojona wersję 400D np EOS 250D który będzie konkurował bezpośrednio z zaawansowanymi kompaktami idt.
    450D ma kosztowac ok 800 $. co do Twojej logiki z 250d i bezpodstawnymi obawami sie nie zgadzam. 400d stanieje kolejne 300 zl jak to bylo z 350d. nie ma wiec nerwow ze nagle zabraknie 400d i ze bedzie musial kupic 250d. glupota. kto bedzie mial kase to kupi 450d, kto nie to uzywke 400d ktorych bedzie, juz jest sporo na rynku wtornym.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

400D został w lineup. Więc bym proponował nie rozdzierać szat.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ja sobie myślę że to jest aparat który ostro zagra na rynku. Ciekawe jeszcze co pokaże Nikon w najbliższym czasie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Taki był cel jego wprowadzenia.
    Mnie natomiast rozśmieszyły zdjęcia nim zrobione na japońskiej stronie Canona. Jak na razie dwa jedyne (portet i kolarzy) zrobiono przy użyciu obiektywów, które są wielokrotnie droższe od samego korpusu i średnio będę interesować docelowych konsumentów. Najczęściej kończy się na kicie.
    Oczywiście każdy do 450D może sobie kupić 400/2.8 i 85/1.2, lecz IMHO to jest pocieszne
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 24-01-2008 o 13:46 Powód: literówka

Strona 9 z 58 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów