"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ja kupiłem ten aparacik i jestem zadowolony, zanim nie przesiądę się o klasę wyżej to mi wystarcza
A nie występuje u Ciebie problem z łapaniem ostrości ?
Zrób kilka zdjęć na dwa sposoby: zapomocą centralnego punktu AF (detekcja fazy) i za pomocą LiveView z ustawionym AF w trybie detekcji kontrastu.
W niektórych przypadkach może się okazać, że w pierwszy przypadku zdjęcie będzie nieostre w a drugim będzie OK. U mnie (sprawdzałem w dwóch 450d + kit) występował taki problem. Z tego co obserwuje na forum dpreview.com problem taki występuje u wielu osób.
Może niezbyt pasuje do działu, ale dotyczy aparatu.
Widzę, że Canon mocno reklamuje 450D. W prawie każdej gazecie Foto na okładce reklama, wielka reklama na Starym Rynku w Krakowie itd. Myślę, że to dobrze.
Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX II
To ja wrzucę ten Kraków jak inni dają
Na fotopolis reklama itd.. itd.....
Ostatnio edytowane przez karas2002 ; 02-06-2008 o 09:11
Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX II
faktycznie ladny dresik, na jednej fotce jakby biegl hmm zgaduje to polak biegnie nie ze swoim aparatemi bezczelnie robi fotke ofierze majac wlaczony IS
Hmmm widać naoglądałeś się niemieckich reklamówek przed pierwszym meczem na ME