Strona 53 z 58 PierwszyPierwszy ... 3435152535455 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 674

Wątek: 450d :)

Mieszany widok

lukast
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz posta
    sam to chciałem potwierdzić i do nich zadzwoniłem ( na Żelazną ) i powiedzieli mi to samo że za ok 2 tygodnie będą i kosztuje 150 zł.
    Czy dobrze rozumiem że za polska instrukcję chcą 150zł ? Toż to kpina - ona należy Ci się zgodnie z prawem za darmo, co więcej - każdy sprzęt sprzedawany w Polsce ma obowiązek posiadać Polska instrukcję.

Początki nałogu

Domyślnie

>>Czy dobrze rozumiem że za polska instrukcję chcą 150zł ?

A jest na to CashBack ? :-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fotos Zobacz posta
    >>Czy dobrze rozumiem że za polska instrukcję chcą 150zł ?

A jest na to CashBack ? :-)
    Na to jest inspekcja handlowa lub coś w tym rodzaju, jeśli to prawda oczywiście

lukast
    Guest

Domyślnie

I rzecznik praw konsumentów. Zgłaszajmy sklepy które oferują towar bez polskich papierów... - może się nauczą porządku jak zapłacą karę...

Domyślnie

Jeśli ktoś posiada instrukcję w pdf lub jpg niech udostępni ludziom w sieci.

szukam instrukcji już od kilku tygodni i nie mogę znaleźć.

A 150Zł to już przesada i łamanie prawa.

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukast Zobacz posta
    Czy dobrze rozumiem że za polska instrukcję chcą 150zł ? Toż to kpina - ona należy Ci się zgodnie z prawem za darmo, co więcej - każdy sprzęt sprzedawany w Polsce ma obowiązek posiadać Polska instrukcję.
    Zapytałem się z ciekawości ile kosztuje i powiedzieli mi że 150 zł!!.Sam się zdziwilem.Każda normalna firma daje ją gratiś albo mozna pobrać ja ze strony producenta.No ale jak widać Canon to specyficzna firma.A po za tym co to za różnica jaka jest dystrybucja aparatu?Aparat sam w sobie jest taki sam a instrukcja europejska.Co to za róznica?
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Coś już napisał
    Miasto
    Barlinek

Domyślnie

Widzę, że jest dużo chętnych na instrukcję. Mogę ją zeskanować i wrzucić w niewielkiej rozdzielczości w jpg. Jednak nie zuploaduje całej na raz, ponieważ skanowanie jest dosyć monotonne i czasochłonne.
    Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX II

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karas2002 Zobacz posta
    Widzę, że jest dużo chętnych na instrukcję. Mogę ją zeskanować i wrzucić w niewielkiej rozdzielczości w jpg. Jednak nie zuploaduje całej na raz, ponieważ skanowanie jest dosyć monotonne i czasochłonne.
    Zuploaduj w dobrej rozdzielczości na www.sendspace.pl , powinna się zmieścić.

MQover
    Guest

Domyślnie

Tak jest w pelni spolszczony i nie tylko nasz jezyk jest dostepny. Dodam ze kupilem w angli z angielskiej dystrybucji.

Coś już napisał
    Miasto
    Barlinek

Domyślnie

Witam ja kupiłem na allegro (moim zdaniem z polskiej dystrybucji). Mam menu w języku polskim, instrukcję po polsku, czesku, słowacku i węgiersku. Gwarancja Canon Polska.
    Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX II

Strona 53 z 58 PierwszyPierwszy ... 3435152535455 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów