>>Czy dobrze rozumiem że za polska instrukcję chcą 150zł ?
A jest na to CashBack ? :-)
I rzecznik praw konsumentów. Zgłaszajmy sklepy które oferują towar bez polskich papierów... - może się nauczą porządku jak zapłacą karę...
Jeśli ktoś posiada instrukcję w pdf lub jpg niech udostępni ludziom w sieci.
szukam instrukcji już od kilku tygodni i nie mogę znaleźć.
A 150Zł to już przesada i łamanie prawa.
Zapytałem się z ciekawości ile kosztuje i powiedzieli mi że 150 zł!!.Sam się zdziwilem.Każda normalna firma daje ją gratiś albo mozna pobrać ja ze strony producenta.No ale jak widać Canon to specyficzna firma.A po za tym co to za różnica jaka jest dystrybucja aparatu?Aparat sam w sobie jest taki sam a instrukcja europejska.Co to za róznica?
7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
Widzę, że jest dużo chętnych na instrukcję. Mogę ją zeskanować i wrzucić w niewielkiej rozdzielczości w jpg. Jednak nie zuploaduje całej na raz, ponieważ skanowanie jest dosyć monotonne i czasochłonne.
Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX II
Zuploaduj w dobrej rozdzielczości na www.sendspace.pl , powinna się zmieścić.
Tak jest w pelni spolszczony i nie tylko nasz jezyk jest dostepny. Dodam ze kupilem w angli z angielskiej dystrybucji.
Witam ja kupiłem na allegro (moim zdaniem z polskiej dystrybucji). Mam menu w języku polskim, instrukcję po polsku, czesku, słowacku i węgiersku. Gwarancja Canon Polska.
Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX II