Strona 35 z 68 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 674

Wątek: 450d :)

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Tak?? tylko dziwne że nikt go jeszcze w ręce nie miał - ma być dostępny za parę tygodni - teraz to wszyscy "sprzedają" - czyli zbierają zamówienia..
    Nawet na CB ktoś pisał, że na czwartek może być, a u innych to mac 2 tygodnie. Ale nie to było sensem mojej wypowiedzi. Chodziło mi bardziej o to ze zaraz po kupnie nie wyjdą się wszystkie niedociągnięcia, tylko potrzeba będzie na to czasu.
    Ostatnio edytowane przez Sproqet ; 01-03-2008 o 13:07
    ---------------------------
    stopka

Domyślnie

rozumiem ... znaczy się masz 350D i czekałeś na niewiadomo co 450D .. klasyk wogóle ... liczyłeś na to ze 450D bedzie jak 40D ... a tu zaskoczenie bo to w sumie nadal linia XXXD i nie spełnia wszystkich pokładanch oczekiwań bo juz się czlowiek obył i wie w czym róznica....
    mylisz sie nigdy nie czekalem na 350D bo widzac co jest w 400D domyslilem sie ze 450D ni bedzie niczym specjalnym, mialem zamiar kupic 30ke ale padlo na 40ke, coprawda umiejscowienie przyciskow mi nie bardzo odpowiada ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia, za to nadrabia parametrami ktore sa faktycznie do wykorzystania ...

Vitez jesli to pozwoli Ci spac spokojnie to mnie banuj, moj swiat sie tym nie zawali tylko nie widze powodu

PoGo
    Guest

Domyślnie

W przyszłym tygodniu ma już być dostępny. Ja chyba jednak będę sie starał sprowadzić 40D z USA. Ceny u nich są o wiele niższe.

Domyślnie

tylko nie zapomnij o braku gwarancji i oplatach celnych :P

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToSemJa Zobacz posta
    tylko nie zapomnij o braku gwarancji i oplatach celnych :P
    Nie dopisałeś jeszcze 22% VAT
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

laczne koszty celne w raz z vatem to niecale 50% wartosci przewozonego sprzetu :P No chyba ze masz kogos kto siedzi w stanach ponad rok i ma prawo do tzw. mienia przesiedlenczego a aparat Ci przywiezie jako takowe to nie placisz grosza

PoGo
    Guest

Domyślnie

No wlasnie na taka opcje sie czaje

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToSemJa Zobacz posta
    laczne koszty celne w raz z vatem to niecale 50% wartosci przewozonego sprzetu :P No chyba ze masz kogos kto siedzi w stanach ponad rok i ma prawo do tzw. mienia przesiedlenczego a aparat Ci przywiezie jako takowe to nie placisz grosza
    vat 22%, cło w UE 2.5% - coś chyba nie bardzo z tym 50% :rolleyes
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

co w UE tak, ale mowa o sciaganiu sprzetu ze stanow azja i stany sa objete wyzszymi oplatami niz handel wewnatrz-europejski jesli chodzi o elektronike, dlatego mimo niskiej ceny dolara nie oplaca sie tak bardzo import zza oceanu jesli chcesz to robic legalnie

Bywalec Awatar fredi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

del. e

Strona 35 z 68 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów